Kukuljan reagirao na Obersnelov ispad: Može li osoba koja očito ima velikih problema sa samokontrolom upravljati našim gradom?

– Istina ponekad nije lijepa, no za to nisu krivi vijećnici koji ju iznose, već oni koji se upuštaju u poslove koji ukazuju na nepotizam što je postalo pravilo a ne iznimka u našem gradu

Rijeka – Nezavisni gradski vijećnik Grada Rijeke Josip Kukuljan priopćenjem za medije reagirao je na jučerašnji ispad riječkog gradonačelnika na sjednici Gradskog vijeća. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

– Kao gradski vijećnik dužan sam reagirati na sramotno ponašanje gradonačelnika Vojka Obersnela na sjednici gradskog vijeća grada Rijeke održanoj 14.srpnja 2020.

Agresivno omalovažavanje vijećnice Ivone Milinović od strane gradonačelnika Vojka Obersnela zbog iznošenja istine da su supružnici zaposlenika gradske uprave dobivali autorske honorare za svečano otvorenje EPK smatram nedopustivim. Na sam spomen istine, gradonačelnik gubi kontrolu. Istina ponekad nije lijepa, no za to nisu krivi vijećnici koji ju iznose, već oni koji se upuštaju u poslove koji ukazuju na nepotizam što je postalo pravilo a ne iznimka u našem gradu.

I sam sam iskusio ispad gradonačelnika kada sam na sjednici gradskog vijeća spomenuo da je ujak Obersnelove “desne ruke”, pročelnice Irene Miličević, osnivač tvrtke koja godinama opskrbljuje grad s autobusnim nadstrešnicama i kioscima na tržnici. Tada me je gradonačelnik nazvao kretenom i dva puta zaredom mi pokazao srednji prst. Postavlja se pitanje može li osoba koja očito ima velikih problema sa samokontrolom uopće upravljati našim gradom? – stoji u priopćenju Josipa Kukuljana.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!