Kultna ‘Đurologija’ Branka Đurića Đure večeras na Crekvini @ Kastav

— Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu, stoji u najavi.

Kastav – Dramski program ovogodišnjeg Kastafskog kulturnog leta nastavlja se večeras, 11. srpnja u 21 sat, s kultnom Đurologijom.

— Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca, stoji u najavi.

Cijena ulaznice iznosi 90 kuna, a može se kupiti u Festivalskom uredu, KD Kostrena, New Soundu, Foto Reviji, caffe baru Nad Urom, u dućanima Dallas Records i Croatia Records te u tvrtki Istra sport.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!