Kultni punk bend Gužva u 16ercu stiže u The Beertiju na Trsatu

Kultni punk bend Gužva u 16ercu stiže u The Beertiju na Trsatu

Foto Screenshot YT

Upad je slobodan, a prije svirke legendarnih pankera, svi okupljeni imat će priliku potpuno besplatno degustirati neke od 7 stilova fantastičnih dalmatinskih piva pivovare Dubrovnik Beer Company.

Rijeka – Kultni osječki pankeri, bend Gužva u 16ercu koji već više od četvrt stoljeća „žari i pali“ hrvatskim klubovima, sutra stižu u The Beertiju na Trsatu gdje će poduprijeti predstavljanje dubrovačke craft pivovare Dubrovnik Beer Company. Degustacija pive kreće u 21 sat, a svirka oko 22 sata!

– Gužva u 16-ercu je punk rock bend iz Osijeka osnovan 1993. godine. Nakon šest godina djelovanja 1999. godine izlazi njihov prvi studijski album “Čir na 12 – ercu” u izdanju Croatia Records. Širu popularnost u regiji stječu izdavanjem drugog albuma “Punk urac” za izdavačku kuću Dirty Old Empire. Treći, za sada najuspješniji album pod nazivom “Je ne regrette rien” u izdanju Geenger records, objavljuju 2012. godine. Prvim singlom i spotom s ovog albuma za pjesmu «Mene više nema» su se vinuli na vrh regionalnih top lista, a album je pratila serija koncerata po cijeloj regiji. Osječki pankeri su dobitnici nekoliko nagrada u svojoj karijeri, a posebno vrijedi izdvojiti prvu nagradu publike i žirija na ART & MUSIC festivalu u Puli. Prije svega, Gužva u 16 – ercu je koncertni bend, te imaju vatrenu podršku publike na svakom nastupu. U studenome 2015. Gužva je nastupala u Irskoj, Austriji i Njemačkoj. Prije i poslije toga su nastupali na nekoliko najznačajnijih regijskih glazbenih festivala. U tijeku je snimanje njihovog novog albuma. U Rijeku se vraćaju 3 godine nakon odlične svirke u kultnom Palachu 2016. godine, kazali su iz The Beertije.

Dubrovnik Beer Company je dubrovačka craft pivovara koja stoji iza popularnih piva poput Maestrala, Fortunala, Hugo Stiglitza i Chole Chicane.

– Trojac koji stoji iza pivovare naporno radi na izbacivanju modernih vrsta piva, uz klasične stilove poput lagera, pale alea i milk stouta u zadnje vrijeme viđamo zaokret u smjeru Belgian Witbiera i Berliner Weissea s breskvama, stoga se vrlo uspješno plasiraju u sam vrh domaće craft scene po kreativnosti i pratnji pivskih trendova. Prije same svirke svi okupljeni imat će priliku potpuno besplatno degustirati neke od 7 stilova ovih fantastičnih dalmatinskih piva! Nema boljeg od fešte od panka i piva, poručili su iz The Beertije.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!