jerry_ricks_blues_festival_moscenicka_draga_zdenka_kovacicek__6_ Foto: arhiva

Bogato ljeto u Mošćeničkoj Dragi

Objavio: Sanja Tumara

Donosimo vam program manifestacija za srpanj - Coffee Shop Acoustica do Dall`Anima/Omaggio a Lucio Dalla.

Mošćenička Draga – Turistička zajednica Mošćenička Draga za ovo je ljeto pripremila pregršt manifestacija za svačiji ukus. Donosimo vam program za srpanj.

U četvrtak 4. srpnja u 20.00 sati u Caffe baru „Na joge“ u Brseču na rasporedu je Coffee Shop Acoustic.

Od 12. 14. 7. u Mošćeničkoj Dragi će se održati 16. Smotra i regata tradicijskih barki na jedra – Mala barka – Štorija od mora 2024. Na Smotri će biti svega, od promenadnog koncerta Limene glazbe Spinčići, prezentacije maritimne baštine, radionice tradicijskih i pomorskih vještina, sajma eko-etno proizvoda, razgled lošinjskog logera Nerezinac, koncerata, ribolova…

U subotu 13. 7. od 22.00 sati vrijeme je za Blues Metropolitano/Omaggio a Pino Daniele, a koncert Parnog valjka na rasporedu je 17. srpnja u 21.30 sati u Mošćeničkoj Dragi, s predgrupom Coffee Shop Acoustic.

U petak 19. srpnja u 21.00 sat u Mošćeničkoj Dragi počinje prava poslastica za ljubitelje bluesa, Jerry Rick`s blues festival. Nastupaju Gwyn Ashton, Petra Bornerova band i Katie Henry band.

Podjela nagrada za naj balkon i okućnicu održat će se 20. 7. u 20.00 sati u Mošćeničkoj Dragi, a istog dana u 18.00 sati vrijeme je za Teatrino pod zvijezdama u Brseču.

U nedjelju 21. 7. Limene glazbe Spinčići ima koncert u Mošćeničkoj Dragi u 20.00 sati, a srpanj „zatvara“ Dall`Anima/Omaggio a Lucio Dalla, također u Mošćeničkoj Dragi, u 21.00 sat u ponedjeljak 29. srpnja.

ljeto_u_Moscenickoj_dragi_cover

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea