wp-content/uploads/2020/03/lovranska-draga-di-lauriana.jpg

Draga di Lovrana odustaje od Michelinove zvjezdice, mlade snage preuzimaju restoran

Objavio: Nikola Cvjetović

Povratak onom početnom konceptu objekta, prije Michelinove zvjezdice, s nekim novim, svježim idejama, pokušat će vratiti mlada snaga obitelji Nikolac, kćer Christiana Kelli.

Lovranska Draga - Christian Nikolac, vlasnik restorana Draga di Lovrana odlučio se vratiti Michelinovu zvjezdicu i time postao prvi koji je donio takvu odluku na Kvarneru, a možda i u Hrvatskoj. Naime, ova markica gastro kvalitete s jedne strane predstavlja veliku reklamu za restoran ili bolje rečeno svrstava ga na kartu najboljih svjetskih restorana, no s druge strane zahtjeva zadovoljavanje brojnih standarda koji se ponekad pokazuju i neisplativima. Upravo zato u svijetu postoji već značajna lista onih koji su odustali od Michelinove zvjezdice, a na njoj će se nakon pet godina rada pod tom markicom kvalitete naći i restoran iz zaleđa Lovrana.

Da je dosta kreativne energije otišlo u ispunjavanje nekih nepostojećih pravila za održavanje statusa u društvu najboljih, naveo je i Nikolac koji ipak kaže da su ponosno nosili taj najpoželjniji trofej u gastronomiji dok on nije postao opterećenje.

Povratak onom početnom konceptu objekta, prije Michelinove zvjezdice, s nekim novim, svježim idejama, pokušat će vratiti mlada snaga obitelji Nikolac, kćer Christiana Kelli. Ona će ponovno otvoriti vrata ovog objekta (hotela i restorana), a u tome će joj pomoći Heri Benić, nekadašnji pomoćnik šefa kuhinje.

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea