Wine_Emotion_by_Karmela_Tancabel_-_Odrzana_vinska_radionica_Ruzicasta_vinska_Hrvatska__29_

[FOTO/VIDEO] Radionica 'Ružičasta vinska Hrvatska' izazvala veliki interes ljubitelja fine kapljice

Objavio: Marin Aničić

Što je još poručila Karmela Tancabel provjerite u priloženom videu, dok atmosferu možete vidjeti i u našoj fotogaleriji...

Opatija - U hotelu Ambasador održana je druga vinska radionica u organizaciji "Wine Emotion by Karmela Tancabel". "Ružičasta vinska Hrvatska" naslov je radionice na kojoj su posjetitelji kušali rose vina iz svih regija Hrvatske uz stručno vodstvo Karmele Tancabel.

Wine_Emotion_by_Karmela_Tancabel_-_Odrzana_vinska_radionica_Ruzicasta_vinska_Hrvatska__12_

Preko pedeset sudionika na jednosatnoj edukaciji o rose vinima kušalo je rose vinarije Pavlomir iz Novog Vinodolskog, rose od terana i merlota vinarije Kozlović iz Istre, rose od sorte Plavac mali iz dalmatinske vinarije Volarević, rose vinarije Galić iz Slavonije te međimurske vinarije Dvanajščak Kozol. Predstavljen je i rose pjenušac obitelji Peršurić iz Istre odnosno brenda Misal koji je proizveden tradicionalnom metodom vrenja u boci a odležavao je tri i pol godine.

Wine_Emotion_by_Karmela_Tancabel_-_Odrzana_vinska_radionica_Ruzicasta_vinska_Hrvatska__21_

Sestre Peršurić uveličale ovaj događaj svojim prisustvom te osobno podijelile svoja iskustva s polaznicima. Ovaj event je još jednom dokazao da edukacija u sektoru vinarstva može biti itekako interesantan turistički proizvod, a i promocija naše zemlje.

Što je još poručila Karmela Tancabel provjerite u priloženom videu, dok atmosferu možete vidjeti i u našoj fotogaleriji...

VIDEO

Foto Galerija: 'Wine Emotion by Karmela Tancabel' - Održana vinska radionica 'Ružičasta vinska Hrvatska'

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea