sweet_house_02 Foto: Sweet House

Otvara se Sweet House - svi na bakine palačinke!

Objavio: Sanja Tumara

Kristina Tadić: „Otvorili smo ono što je Rijeci nedostajalo, restorančić s pravim bakinim palačinkama s domaćom recepturom! Recept je strogo čuvana bakina tajna, a na namazima nikad ne štedimo.“

Rijeka – U četvrtak 23. svibnja Rijeka dobiva jedno slatko mjesto. Da, doslovno slatko, Sweet House. Svi ljubitelji palačinki doći će na svoje jer je Sweet House - palačinkarnica.

„Oduvijek nam je bila želja imati svoju palačinkarnicu jer smo i sami veliki ljubitelji palačinki te smo svoju ljubav i strast prema palačinkama htjeli podijeliti sa svima ostalima. Tijekom svojih studentskih dana oduvijek su nam nedostajale bakine palačinke! Ta mekoća i jednostavnost uvijek su pobjeđivale sve ostalo“, priča nam Kristina Tadić iz slatke kuće i nastavlja:

„Ubrzo smo shvatili da nismo jedini koji dijele ljubav prema palačinkama pa smo se odvažili i otvorili upravo ono što je Rijeci nedostajalo, restorančić s pravim bakinim palačinkama s domaćom recepturom! Najviše smo se koncentrirali na to da proizvod uvijek bude kvalitetan i da su sastojci uvijek što kvalitetniji. Cijene su jako pristupačne, a pri kreiranju cijena na umu smo imali osobito studente, s obzirom na to da smo i sami bili studenti i znamo koliko je to nekada financijski teško. Recept je strogo čuvana bakina tajna, a na namazima nikad ne štedimo.“

Ako vam to nije dovoljno da požurite do Sweet House, onda dodajmo da u četvrtak od 17.00 do 18.00 sati dijele besplatne palačinke svima koji im se dođu pridružiti na službenom otvaranju njihove Sweet House palačinkarnice.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 15.00 do 23.00 sata, petak i subotu od 15.00 do 24.00 sata, a nedjeljom ne rade. U Sweet Houseu palačinke možete pojesti „s nogu“ ili ih, pak, naručiti preko Glova i Wolta. Palačinkarnica se nalazi u Ulici Erazma Barčića 11.

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea