david_skoko_fmtu_specijalist_hrane_pica_2022_ika_fakultet__18_ Foto: arhiva

Panel David Skoko, Anja Žulić i Srđana Jevtić na temu gastro poduzetništva

Objavio: Marina Pauletić

Ulaz je slobodan, ali savjetujemo zainteresiranima da dođu što ranije jer je broj mjesta ograničen.

anja_zulic_kaokakao Anja Žulić

Opatija - Poduzetničke ćakule održat će se u srijedu, 27. ožujka s početkom u 18 sati i donose nam zanimljiv panel o tome kako postati poduzetnikom u gastro zanimanjima. Panel će se održati u poduzetničkom inkubatoru HUBBAZIA na temu: Poduzetništvo „na tanjuru“. Panelisti su: chef David Skoko, pastry chef Anja Žulić te yacht&ęvent chef Srđana Jevtić.

Na panelu će svi zainteresirani imati prilike čuti ponešto o njihovim autentičnim poduzetničkim pričama, ali i svim poteškoćama koje su ih pratile na putu da postanu najbolji u svome poslu i ponude svjetsku razinu kvalitete. Kako je biti chef za kojeg zna cijela Hrvatska, a upoznao ga je i cijeli svijet preko TV platforme – David Skoko? Kako je to postati popularna zvijezda kulinarstva, a zatim se specijalizirati za development chefa, kao što je to učinila jedna od najboljih sudionica prvog Master Chefa Hrvatska Srđana Jevtić? Kako ostvariti svoj san, završiti potrebnu školu i postati pastry chef, kao što je to uspjela vlasnica najpoznatije slastičarnice na Liburniji, ujedno i vlasnica franšize KaoKakao Anja Žulić? Sve to i puno više zainteresirani će moći čuti u ovom atraktivnom i zanimljivom panel razgovoru.

Food_Session_Srdjane_Jevtic-26140

Zainteresirana publika će imati prilike postavljati pitanja, ali i sudjelovati u diskusiji na temu gastro poduzetništva, inovacija, tehnika i trendova koji se pojavljuju u suvremenoj gastronomiji. Želja je organizatora da iskustva ovih gostiju motiviraju sve one koje zanima poduzetništvo i probijanje poduzetničkim putevima. Panel će u opuštenoj atmosferi Ćakula moderirati Vedrana Lisica Pavlović.


Ulaz je slobodan, ali savjetujemo zainteresiranima da dođu što ranije jer je broj mjesta ograničen.


Cilj Poduzetničkih ćakula je zainteresiranoj javnosti približiti teme iz poduzetništva, umrežiti postojeće i nove poduzetnik, te graditi kvalitetan poduzetnički eko-sustav koji Opatiju trajno pozicionira u red najboljih.

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea