Rijeka_Underground_tiskovna_hidden_festival__7_

Sveti Vid poziva na prvi Rijeka Underground u tunelu RI

Objavio: Sanja Tumara

Bit će to dva dana sljubljivanja više od 100 hrvatskih vina i delicija u tunelu dugačkom 350 metara, koji će ovom prilikom postati najveća podzemna konoba u Hrvatskoj.

Rijeka – Idućeg vikenda, 12. i 13. srpnja, u tunelu RI u Rijeci održava se prvi gastro-enološki Wine & Walk festival pod zemljom Rijeka Underground! Prilika je to za sljubljivanje više od 100 hrvatskih vina i delicija u tunelu dugačkom 350 metara, koji će ovom prilikom postati najveća podzemna konoba u Hrvatskoj.

Rijeka_Underground_tiskovna_hidden_festival__6_

Organizatori su pripremili bogat program zabave koju će predvoditi grupa Kings, a koja će riječko podzemlje ispuniti glazbom Joea Cockera, Tine Turner, Dine Dvornika, Prljavog kazališta, Haustora i mnogih drugih.

Na dobru zabavu sve je okupljene na konferenciji za novinare u wine bistrou Hidden pozvao i zaštitnik grada Rijeke i svih vinara i podrumara Sv. Vid, kojeg je izvrsno interpretirao poznati riječki zabavljač Davor Jurkotić.

„Dok je vani pakao od vrućina, u tunelu RI očekuje vas ovozemaljski raj na ugodnih 20 stupnjeva i svi koji dođete ovaj vikend u njega imate moj puni blagoslov i zaštitu za uživanje u vinu, zabavi i delicijama“, rekao je, među ostalim, Davor Jurkotić, odnosno Sv. Vid, pored čije crkve u Rijeci je i ulaz u centar hedonizma i posebnog ambijenta.

rijeka_underground_03

Kako navode organizatori, osim vina i delicija, sve posjetitelje očekuje i izložba vinarstva budućnosti na način kako je zamišlja umjetna inteligencija, puno zabave i smijeha te pozitivne energije.

Tunel RI bit će festivalski prigodno svjetlosno obojen u boje plave i zelene Hrvatske, a svakog posjetitelja na ulazu čeka na poklon originalna Underground čaša te mini katalog, na kojem će biti prigodan QR kod s kojim posjetitelji mogu besplatno osvojiti produljeni vikend za dvije osobe u Hotelu Kurija Janković iz Kapela Dvora ili večeru za dvije osobe u wine bistrou Hidden u Rijeci.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u sustavu Eventim po cijenama od 25 eura, za termine od 14.00 do 16.30 sati i 30 eura za termine od 17.00 do 19.30 sati. Ulaznice će se moći kupiti i na ulazu i u petak 12. i u subotu 13. srpnja, a radno vrijeme Festivala je od 14 do 21 sat.

Rijeka_Underground_tiskovna_hidden_festival__4_

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea