NORDIJSKO_HODANJE__4_-80914 Foto: ilustracija

Završetak programa nordijskog hodanja „Rijeka Outdoor“: „Plavo – bijela staza““ za kraj proljetnog ciklusa

Objavio: Marina Pauletić

Atraktivna je to staza koja će spojiti ugođaj šume, a potom i onaj morski.

Rijeka - Proljetna sezona programa nordijskog hodanja i pješačenja u sklopu programa „Rijeka Outdoor“ privela se kraju nakon proteklih nedjelja kada je okupljala brojne sudionike na zadovoljstvo organizatora. Turistička zajednica grada Rijeke te Nordic Walking Team Opatija i KŠR Gorovo, kao partneri u organizaciji ovog programa, i za posljednju nedjelju ciklusa pripremaju zanimljiv hodački dan.

U nedjelju 2. lipnja, hodači će se okupiti u 9:00 sati, na Biviju (autobusna stanica) otkud će, nakon vježbi zagrijavanja, predvođeni licenciranim vodičima krenuti na pohod srednje teškom „Plavo – bijelom stazom“ na potezu: Bivio (autobusna stanica) – šuma Striborova – šumski put prema Vratima Jadrana – Preluk – Lungomare - Bivio. Staza je to dužine 9 km, a predviđeno trajanje hoda je oko tri sata. Atraktivna je to staza koja će spojiti ugođaj šume, a potom i onaj morski.

I ove nedjelje organizator će za sve sudionike programa osigurati štapove za hodanje, a sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a u slučaju lošeg vremena organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – na Biviju.

- Nedjeljnim programom stavit će se točka na još jednu uspješnu proljetnu sezonu programa nordijskog hodanja i pješačenja koji se pokazao punim pogotkom, poručuju organizatori.

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea