wp-content/uploads/2021/09/radovi_cesta_promet.jpg

Aglomeracija Rijeka: Započinju radovi u ulici Pulac

Objavio: Portal Torpedo

Svi građevinski zahvati izvode se na osnovi prethodno ishođenih suglasnosti te prema planovima privremene regulacije prometa.

Rijeka – Danas na području Mjesnog odbora Brašćine-Pulac, započinju prvi radovi na izgradnji vodno-komunalne infrastrukture u sklopu EU projekta aglomeracije Rijeka. Radovi će se izvoditi na podsustavu C.0.6. Banderovo-Brašćine-Pulac-Trsat (građevina I:Pulac I) u ulici Pulac od k. br. 51/1 do k. br. 54/C.

Svi građevinski zahvati izvode se na osnovi prethodno ishođenih suglasnosti te prema planovima privremene regulacije prometa.

Za vrijeme trajanja radova, zbog nedovoljne širine prometnice, prometovanje navedenom dionicom bit će onemogućeno, a Izvođač radova će biti dužan omogućiti neometani prolaz interventnih službi te pješacima osigurati siguran koridor kretanja.

U ulicama na koje se direktno utječe izvođenjem radova, izvođač radova (GP KRK d.d.) dostavio je obavještajni letak građanstvu putem poštanskih sandučića, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici bit će pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme.

Po završetku izgradnje građani će imati pristup sigurnijem i čišćem sustavu odvodnje i vodoopskrbe, što će povećati kvalitetu života u zajednici, doprinijeti zaštiti ljudskog zdravlja te smanjiti onečišćenje voda i okoliša.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu, a informacije o planiranim radovima, radovima u tijeku i izvedenim radovima građani mogu pronaći na GIS web pregledniku http://euprojektigis.kdvik-rijeka.hr/geoserver/web/Default.html.

Unaprijed zahvaljujemo svim građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivamo da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet.

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea