sup_regata_2 Foto: ilustracija

2. donatorska SUP regata "Srce za nju"

Objavio: Sanja Tumara

Prikupljena sredstva namijenjena su udruzi Srce za nju, koja organizira prijevoz na terapiju žena oboljelih od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.

Preluk – 2. donatorska SUP regata održava se u nedjelju, 23. lipnja, na Preluku. Prikupljena sredstva namijenjena su udruzi Srce za nju, koja organizira prijevoz na terapiju žena oboljelih od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.

U sklopu Festivala sportske rekreacije "Sport za sve", od 9.30 sati kreće tradicionalna 4. Sup Regata SRD-a Preluk, u sklopu koje se organizira i donatorska regata "Srce za nju".

Nakon jutarnje dječje regate i Race/Elite/Fun regata koje se boduju za 4. SUP Kup Kvarnera, u 14 sati počinje 2. donatorska SUP regata "SRCE za NJU", u kojoj mogu sudjelovati svi, bez obzira na veličinu supa. Organizirane su dvije donatorske utrke, dječja i odrasla. Ako nemaju svoj sup, sudionici regate ga mogu rezervirati na e-mailu vopsuoteam@gmail.com. U dječjoj donatorskoj regati sudjelovat će djeca iz Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić iz Lovrana.

Ovu donatorsku regatu organiziraju VOP SUP Team SRD društva Preluk i Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL). Sredstva koja će se prikupiti od startnina donatorskih utrka (odrasli 20 €, djeca 10 €) donirat će se udruzi Srce za nju koja će ovim sredstvima pokrivati prijevoz na terapiju oboljelim ženama od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.

Cijeli događaj, pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, potpomognut je od strane Saveza sportske rekreacije Primorsko-goranske županije te sufinanciran sredstvima grada Opatije i Turističke zajednice Opatije.

Raspored u nedjelju, 23. lipnja:
Prijave natjecatelja 9.30 - 10.30
Skippers meeting 10.45
Dječja regata 11.00
Race/Elite/Fun regata 11.30/12.00
Donatorska regata 14.00

Dodjela nagrada i ručak nakon donatorske regate

Organizatori vas pozivaju da se odazovete, dođete i podržite donatorsku regatu. Parkinga ima dovoljno, zabava je zagarantirana, a prvih 50 prijavljenih dobiva vrijedni startni paket.

Prijavite se na poveznici.

OGLASI

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea