export_gustafi_belfast_2024_student_day

[FOTO] Prva večer Student day festivala rasplesala Export

Objavio: Marina Pauletić

Sinoć je nastupio i Baby Lasagna.

Rijeka – Prva večer Student Day Festivala dupkom je napunila prostor Exporta na Delti, dok su Belfast Food, Gustafi, Baby Lasagna i Minea dobro rasplesali publiku. Svima dobro znani taktovi „Rim Tim Tagi Dima“ pokrenuli su i one kojima ples nije najdraža aktivnost, a mogle su se uočiti i majice sa stihovima „Meow cat, please meow back“ koje su se na tržištu pojavile netom prije nastupa Baby Lasagne na Euroviziji.

student_day_festival_2024_gustafi_belfast_food_export__25_

U subotu prije glazbenog dijela festivala možete svratiti do Slanog i Slatkog na jedinstvenu radionicu #ODMASKIRAJSE koja je osmišljena u sklopu projekta „Promicanje mentalnog zdravlja mladih - Pogled u sebe“ s početkom u 16.00 sati te nastavak programa „Let's talk activism“.

U 20:00 sati započinje koncert punk benda Mokri Filteri, a nakon toga slijedi hyperpop kolektiv Dvorac (Doktor, Cristaliziran, Jure Grando). Nakon toga na pozornicu stiže Bore Balboa te E.T i T.B.F. Večer će zatvoriti popularni zagrebački treper Hiljson Mandela koji nastupa od 01:30, a koji će izvesti neke od najvećih hitova s albuma Mandela Effect te poneku trap himnu KUKU$ kolektiva.

Djelić atmosfere od sinoć pogledajte u našoj foto galeriji.

Foto Galerija: Prva večer Student day festivala rasplesala Export

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea