jazz_va_njivah_bruno_krajcar_denis_razumovic_razz__1_

[FOTO/VIDEO] Jazz na njivah - Bruno Krajcar i Denis Razumović Razz održali sjajan koncert

Objavio: Marina Pauletić

Kako je protekao prvi dan pogledajte u velikoj foto galeriji i video prilogu...

jazz_va_njivah_bruno_krajcar_denis_razumovic_razz__3_

Zvoneća – Na zvonejskim njivama ponovno su se čuli taktovi jazza. Prvoga dana ove sve poznatije manifestacije nastupili su istarski glazbenik Bruno Krajcar uz pratnju saksofoniste Denisa Razumovića Razza. Posjetitelji svih dobnih skupina udobno su se smjestili na raznim dekicama i 'kušinima' te uz ugodne svibanjske temperature uživali u sjajnom kantautorskom radu koji već desetljećima njeguje Bruno Krajcar.

jazz_va_njivah_bruno_krajcar_denis_razumovic_razz__6_

Danas će koncert održati JazzIstra Orchestra koji svojom kvalitetom i desetogodišnjim postojanjem stvara izvanrednu glazbu u kojemu je uključena suradnja 18 glazbenika iz cijele Istre te s područja Liburnije. JazzIstra Orchestra počastit će nas jedinstvenim programom pjesama iz opusa Kud Idijota u vlastitim punk-jazz aranžmanima s vokalom karizmatične primorsko-istarske glazbenice Barbare Munjas.

Podsjetimo, festival „Jazz na njivah“ nastala je 2021. godine te je s vremenom prerasla u višednevnu festivalsku priču. Kako je protekao prvi dan pogledajte u velikoj foto galeriji i video prilogu...

VIDEO

Foto Galerija: Jazz na njivah - Bruno Krajcar i Denis Razumović Razz održali inspirativan nastup

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea