foto_volim_pse

Ove subote u Rijeci se održava Puppy Pawty! Uzmite štene kao novog člana obitelji

Objavio: Portal Torpedo

A ako vas slučajno brinu dlake po kući, sjetite se izreke – to nisu pseće dlake, to su šljokice.

Rijeka - Puppy Pawty. Baš tako se zove najslađi party koji se u subotu, 13. srpnja od 19 do 21 sat održava u Rijeci na Kontu.

„Zvijezde večeri bit će naši najmlađi i najslađi: ŠTENCI! Cijelu večer moći ćete se družiti i maziti s našim puflicama“, pojašnjavaju organizatori, Društvo za zaštitu životinja Rijeka – Azil za pse Rijeka – Viškovo.

Nije lako uzeti štene u obitelj, treba se o tome dobro informirati. Stoga je Azil pripremio i edukativni dio, a ne samo druženje s malim klupkima sreće i puppy pawty:

„Volonteri i zaposlenici azila pomoći će vam odabrati savršenog prijatelja za vašu obitelj i bit će tu i za sva moguća ostala pitanja, jer ipak mi sve znamo najbolje. S nama će biti Kristijan Orešković, trener za pse, koji će odgovoriti na sva pitanja. Od toga kako odgojiti štenca i kako se nositi s problemima pri odrastanju, do toga kako biti odgovoran vlasnik. S nama će biti i Mladen Mirić, dr. med. vet. koji će odgovoriti na sve nedoumice što štenetu treba s medicinske strane te dati savjete za zdrav suživot“.

Uz to, Azil je pripremio i informativni štand s promotivnim materijalima i potrepštinama za štence. Bit će i glazbe te prigodnih koktela u caffe baru Štriga. Pripremljena je i tombola pa će sretni dobitnici osvojiti cool nagrade.

Zastanite na trenutak i otvorite srca! Rihanna, Burma, Ahil, Viva, Kibo, Aria, Marco i ostala puppy ekipa čeka svoj komadić ljubavi i svoj dom. Netko pametan jednom je rekao – svijet bi bio ljepše mjesto kada bi svi ljudi, poput pasa, mogli voljeli bezuvjetno!

A ako vas slučajno brinu dlake po kući, sjetite se izreke – to nisu pseće dlake, to su šljokice.

Dakle, ako ste u Rijeci, razmišljate o psu ili, pak, samo želite dodatnu dozu slatkoće, dođite u subotu kod Konta od 19.00 do 21.00 sat na puppy pawty. To je pawty koji se ne propušta!

Izvor: Volimpse.com

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea