medunarodni_susret_mladih

Rijeka domaćin međunarodnog susreta mladih RAIYS, mladi pozvani da se prijave za sudjelovanje

Objavio: Marina Pauletić

Rijeka Annual International Youth Summit – RAIYS je međunarodni susret mladih u dobi od 12 do 16 godina, koji je od 2016. godine posvećen kreativnosti i miru.

Rijeka - Rijeka Annual International Youth Summit – RAIYS je međunarodni susret mladih, koji će se održati od 24. do 29. lipnja 2024. godine na različitim lokacijama u centru Rijeke. Mladi iz Rijeke mogu se prijaviti za besplatno sudjelovanje do 15. lipnja.

Rijeka Annual International Youth Summit – RAIYS je međunarodni susret mladih u dobi od 12 do 16 godina, koji je od 2016. godine posvećen kreativnosti i miru. U ovom trećem po redu šestodnevnom kampu, 60-ak mladih iz različitih dijelova svijeta učit će od međunarodnih stručnjaka, izmjenjivati iskustva, družiti se i upoznavati različite kulture. Cilj susreta je otvaranje dijaloga o miru i kreativnosti kroz aktivnosti koje motiviraju i osnažuju mlade da budu aktivni građani.

Program RAIYS-a sastavljen je od niza aktivnosti kojima želimo mlade osnažiti u području kreativnosti, timskog rada, vještine vođenja (leadership) te ih potaknuti da promišljaju što je sve potrebno da bi se postigli mir i ravnopravnost u društvu. U program će se uključiti različiti stručnjaci iz škola i udruga iz Rijeke i okolice i inozemstva, kao i predstavnici raznih institucija Grada Rijeke koji će svojim znanjem i stručnošću s entuzijazmom i otvorenog srca približiti različite teme sudionicima RAIYS-a i potaknuti ih na uključivanje u zajednicu.

Događanje organiziraju Grad Rijeka i Centar za pružanje usluga u zajednici Tić Rijeka stoga je sudjelovanje učenika besplatno.

Program RAIYS-a dostupan je na sljedećoj poveznici.

Službeni jezik RAIYS-a je engleski. Mladi iz Rijeke mogu se prijaviti na način da njihovi roditelji/staratelji do 15. lipnja ispune prijavnicu dostupnu na: https://bit.ly/RAIYSRI. Mjesta su ograničena stoga se prijave primaju do popunjena raspoloživih mjesta. Nakon prijave, djeca i roditelji bit će pozvani na zajednički sastanak gdje će dobiti sve detaljne informacije o sudjelovanju.

Više informacija može se pronaći na web stranici: http://www.rijekayouthsummit.com/, dodatne informacije mogu se dobiti putem e-mail adrese tic@tic-za-djecu.hr.

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea