KOstrena_-_Tatto_Expo_2021-72685

Tatto Expo ponovo u Kostreni nakon jednogodišnje pauze

Objavio: Marin Aničić

O humanitarnoj akciji, ali i detaljnije o samom Rijeka Tattoo Expou, pogledajte i poslušajte više u video-prilogu, a već sutra se priključite bogatom programu, među kojima i “Natjecanje za najgoru tetovažu”

Rijeka – Otvoreno je deseto, jubilarno izdanje Rijeka Tattoo Expoa koje se održava od 26. do 28. studenog u Sportskoj dvorani Kostrena. Lani nije održan zbog pandemijskih uvjeta u kojima živimo. 2019. je bio zadnji u kostreni a svaki ima i humanitarni karakter pa i ovaj.

Na Expou sudjeluje stotinjak tattoo artista iz desetak europskih zemalja, a u Kostreni se održava po peti put. Rijeka Tattoo Expo manifestacija je koja uspješno egzistira i raste iz godine u godinu, a priča je započela sada već davne 2010. godine, sa svega 7 tattoo artista sudionika.

KOstrena_-_Tatto_Expo_2021-47058

-Dočekali smo i to deseto, jubilarno izdanje koje smo prošle godine zbog epidemioloških uvjeta morali preskočiti. Kao i svake godine, postoji 11 kategorija u kojima će se tattoo majstori natjecati kroz 3 dana trajanja konvencije, no, osim toga, tu je i popratni zabavni program, kazala je organizatorica Mia Mohorić.Ono što svake godine ističu je i humanitarni aspekt konvencije, odnosno Rijeka Tattoo Expo se priključuje doniranju najpotrebitijima. Ove godine riječ je o prikupljanju sredstava za 9-godišnjeg dječaka Tina.

VIDEO

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea