tommy_emmanuel_damir_halilic_hal_festival_gitare_kastav_2016_3_01 Foto: arhiva

Tommy Emmanuel ovoga ljeta u Opatiji, Šibeniku i Makarskoj

Objavio: Sanja Tumara

Emmanuel je poznat po tome što posjeduje jedinstvenu sposobnost sviranja tri različite dionice istovremeno na akustičnoj gitari čime osvaja kritiku cijelog svijeta.

Opatija - Tommy Emmanuel, svjetski poznati gitarist s nevjerojatnim talentom, nastupit će 7. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji! Nakon toga nastupa 8. kolovoza u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovil, i 9. kolovoza Ljetnom kinu u Makarskoj. Ova glazbena legenda donosi sa sobom ogroman entuzijazam i strast prema glazbi, što potvrđuje svatko tko je ikad bio na njegovim koncertima.

Poznat je po tome što posjeduje jedinstvenu sposobnost sviranja tri različite dionice istovremeno na akustičnoj gitari čime osvaja kritiku cijelog svijeta.

Nedavno je izdao svoj najnoviji album "Accomplice Two", koji donosi raznolikost i avanturizam u glazbi, u suradnji s glazbenicima poput Michaela McDonalda, Jorma Kaukonena, Billy Stringsa i mnogim drugima. Prva singlica s albuma, "White Freight Liner Blues", već je osvojila srca slušatelja.

Lista glazbenika s kojima je Emmanuel surađivao duga je i impresivna, a na njoj su imena poput Stevie Wondera, Bill Wymana, Robbena Forda, Roberta Flack, Olivije Newton-John, Alberta Leeja, Johna Denvera, Michaela Boltona…

Tommy Emmanuel glazbenik je čija strast prema glazbi osvaja srca. Dođite i doživite čaroliju njegove glazbe i iskrenu radost koju dijeli sa svojom publikom. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim.hr, Adriaticket.hr i Mojekarte.hr.

NAJNOVIJE

DRUŠTVENE MREŽE

Lanterna © Torpedo.media Izrada internet stranica @ More idea