ERSTE AD

Laura Štefanac na krovu Europe

Laura Štefanac na krovu Europe

FOTO: akkvarner.hr

Ovo je zlato kruna Laurine prve sezone u Kvarneru, a na putu do uspjeha pomogli su joj trener Andrej Hajnšek, naša olimpijska pobjednica Sara Kolak s kojom trenira, kao i Bartul Bašić, njezin sparing partner koji joj je od velike pomoći bio i u Bochumu.

Bochum – Članica Kvarnera, Laura Štefanac, pobjednica olimpijade gluhih prije dvije godine, osvojila je zlato u bacanju koplja na Europskom prvenstvu gluhih u Bochumu. Laura je prvo mjesto osigurala hicem u drugoj seriji od 45,82 metara. Drugo mjesto osvojila je predstavnica Bugarske Elena Uzanova, dok je treća bila Ruskinja Anastasija Klečkina.

Laura je odlično odradila natjecanje, nakon prve serije u kojoj je imala hitac od 44,09 metara bila je druga, a onda je konkurenciji pokazala čije je zlato. Ovo je zlato kruna Laurine prve sezone u Kvarneru, a na putu do uspjeha pomogli su joj trener Andrej Hajnšek, naša olimpijska pobjednica Sara Kolak s kojom trenira, kao i Bartul Bašić, njezin sparing partner koji joj je od velike pomoći bio i u Bochumu.

– Bilo je super! Sretna sam što sam osvojila zlato, ali mi je malo žao što nisam bacila bolji rezultat jer znam da moje koplje može još dalje letjeti. Bilo je dosta vruće, puhalo je i noge me nisu slušale, ali sam super zadovoljna – javila nam se Laura iz Bochuma.

Laura je također nastupila i u bacanju diska gdje je osvojila šesto mjesto.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }