Life on Mars trail utrka na Pagu zbog korona virusa odgođena za rujan

Life on Mars trail utrka na Pagu zbog korona virusa odgođena za rujan

FOTO: screenshot YouTube

Novi termin utrke Continental Life on Mars je 19. rujna 2020.

Rijeka – Continental Life on Mars IV trail utrka, koja je bila zakazana za 28. ožujka u Metajni na otoku Pagu odgađa se zbog globalne pandemije virusa COVID – 19 i preporuka stručnjaka o ograničavanju javnih događanja.

Organizator Šimun Cimerman i Outdoor.hr te TZ Grada Novalje, bez obzira na sve dosadašnje pripreme i broj prijavljenih, donijeli su odluku u skladu s preporukama nadležnih institucija, smatrajući da je to jedina ispravna odluka u ovom trenutku u cilju daljnjeg sprečavanja širenja virusa, te utrku odgodili za rujan. U skladu s time prolongira se i održavanje novinarske lige organizirane s ciljem poticanja novinara na aktivno bavljenje sportom i druženjem.

Novi datum utrke Continental Life on Mars predviđen je za 19.rujna 2020., kada očekujemo da će situacija povezana s virusom biti iza nas, a događaj u potpunosti siguran za sve trkače, stanovnike i sudionike.

Puni optimizma i snagom sportskog duha vjerujemo u skoro poboljšanje situacije s korona virusom te se radujemo rujanskoj utrci Life on Mars, a mjesečevi pejzaži otoka Paga nestrpljivo očekuju sve dosadašnje i neke nove sudionike utrke.

Organizator poručuje da će se uplaćene startnine svima biti vraćene, a za sve informacije tu je stranica www.outdoor.hr

Vidimo se na Marsu na jesen!

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!