Lifestyle manifestacija CITY 45 20 ove nedjelje u sklopu Ljeta na Gradini

Presenting corneri bit će prisutni u prostoru Gradine, posjetitelji će moći upoznati kvalitetne brendove i istaknute proizvode.

Rijeka – Danas je na Trsatskoj gradini održana konferencija za medije povodom održavanja  manifestacije CITY 45 20. Ova riječka manifestacija svakoga je ljeta oblačila Trsatsku gradinu u modno ruho, dok ove godine donosi zaokret. Naime, ove godine CITY 45 20 donosi nove sadržaje na Trsatsku gradinu i u obližnji Nugentov park, a održat će se 4. srpnja, od 17 do 21 h.  Presenting corneri, radionice, posebno osmišljene zone, ove godine cilj je pružiti ugodu, inspiraciju, dobre ideje i kvalitetne sadržaje!

Na konferenciji za medije sudjelovali su: Marija Mažar, organizatorica, Vedran Babić, suorganizator Ljeta na Gradini, Petra Peloza Vuherer, voditeljica marketinga Ljeta na Gradini i Hrvoje Blažević, voditelj marke Audi Porsche Inter Auta Rijeka.

Presenting corneri bit će prisutni u prostoru Gradine, posjetitelji će moći upoznati kvalitetne brendove i istaknute proizvode. Avon će i ove godine predstaviti svoje beauty novitete, brend ima miljenice diljem svijeta što i ne čudi jer uspješno prati trendove i uvijek pronalazi način kako utjecati na dobrobit zajednice u kojoj djeluje.

Delmerion se predstavlja brendom Marvis, s motom #viseodpastezazube, a cjelokupna MARVIS priča stvorena je za sve one koji u svoj lifestyle žele unijeti originalnost i svoju rutinu pranja zubi dovesti na sasvim novu razinu.

Elementals by J. prirodna je kozmetika napravljena s ljubavlju, ponosni  na to što koriste isključivo organske sirovine, ne koriste nikakve aditive, konzervanse niti umjetne boje. Posjetitelji će imati priliku saznati sve o poznatom proizvodu ovog tima – Čarobnom ulju. I naravno, probati ga!

Kako voljeti, osjećati i živjeti otok, sa svim prirodnim blagom koje on nudi, već gotovo cijelo desetljeće svojim primjerom pokazuju supružnici Ana i Krsto Matulić iz Pašmana na istoimenom otoku, vlasnici OPG-a Matulić, a upravo ćete proizvode ovog brenda moći doživjeti na Gradini!

Humed Pharma predstavit će brend Heliocare, a  posjetitelje će educirati o štetnosti UVA, UVB, HEVL i IR zračenja kao i važnosti zaštite od istih 356 dana u godini. Prevencijom do zdrave kože sada i u budućnosti!

Kako bi posjetiteljima dali priliku da uz beauty sadržaje saznaju i modne novitete, mnoge će razveseliti što će svoj corner imati Infinity Design nakit. Moderni i ručno rađeni komadi nakita dizajnerice Ive Brukete odličan su dodatak vrućim ljetnim danima  i noćima.

Čitanje je uvijek IN, stoga posjetitelje očekuje i Book Chill zona kako bi mogli predahnuti i pogledati naslove idealne za ljetne dane, u sklopu Nugentovog parka.

Kako bi uživali i najmlađi, priprema se Kid’s Corner u suradnji s portalom Avanture malih okica, a trajat će od 17 do 21h, u prostoru Nugentovog parka.

 

Radionice i program:

NUGENTOV PARK

Fotograf Ivor Mažar predstavit će live food photo session, s početkom u 17.30 sati.

Dječja radost rasplesat će nas u 18 sati kada će se u Nugentovom parku predstaviti mali plesači Plesne skupine Lorena!

 

TRSATSKA GRADINA

Trening na otvorenom u prostoru Trsatske gradine održat će Sanja Modrić, želja joj je ljude motivirati na tjelesnu aktivnost i na zdrav način života. Trening će se održati u 20.30 sati na Trsatskoj gradini.

Kako kreirati savršen Summer Glow make up pokazat će make up artistica Iva Berišić, a sve u suradnji s IsaDora brendom, radionica vas očekuje na Trsatskoj gradini, u 20.00 sati.

Riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović uvest će vas u Kreativnu školu šivanja za početnike, s početkom u 19.30 sati.

Posebno događanje koje ove godine dolazi s motom ART OD GOOD LIVING je i prezentacija novog AUDI modela iz riječkog Porsche Inter Auta.

-Originalne konceptualno – tematske manifestacije već osmu godinu za redom čine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini. Drago mi je da smo sve programe koje smo osmislili prije dugih 8 godina uspjeli, s relevantnim partnerima, dovesti do ove razine na kojoj su danas. Prije nekoliko dana otvoreno je 16. Ljeto na Gradini, a Ljeto će završiti 02. rujna uz tematsku manifestaciju Baltazar Fest. CITY 45 20 je jedna od tematskih manifestacija koje se razvijala u proteklih sedam godina. Zahvaljujem se gđi. Mažar što smo zajedno krenuli u ovu priču i stvorili prepoznatljivu manifestaciju, a veseli nas novo izdanje koje će biti nešto drugačije od prethodnih, ali će ponovno u fokusu biti prostor Gradine i Nugentovog parka, poručio je Vedran Babić.

-Protekla godina svih nas je promijenila, a utjecala je i na to da se ova manifestacija izmijeni. S modnog ruha Gradine, fokus će ove godine biti na nešto drugačijem sadržaju, pod motom „Art of good living“. CITY 45 20 donosi sadržaje za cijelu obitelj – od Kids cornera, do ženama zanimljivih sadržaja, ali i sadržaja za muškarce. Na manifestaciji će biti šest presenting cornera i šest radionica kojima će posjetitelji moći prisustvovati, a važno je naglasiti je da se sve održava sukladno epidemiološkim mjerama, izjavila je Marija Mažar.

-Od samih smo početaka u ovom projektu i sretni smo što sudjelujemo u ovom predivnoj manifestaciji. Ove godine sudjelujemo s električnim vozilom – Audi e-tron, a svi zainteresirani moći će doći i prijaviti se za probnu vožnju, kazao je Hrvoje Blažević.

-16. Ljeto na Gradini obiluje manifestacijama, a iz srpanjskog programa valja istaknuti koncert Zorana Predina, Natali Dizdar, Klape Šufit, a posebno zanimljiva bit će manfestacija „Frankopan Food & Music“. Također, na pozornici Trsatske gradine nastupit će Marko Tolja, a srpanj i kolovoz ugostit će dvije izvanredne predstave – „Dimnjačar“ Teatra Kerekeš te „Izlazak iz ormara“ Željka Pervana. Gradina ovo ljeto ugošćuje i manifestaciju koja će se održati u suradnji s Udrugom CDP Rijeka „Druga strana pogleda“, a finale Ljeta na Gradini biti će koncert glazbene dive Josipe Lisac, poručila je Petra Peloza Vuherer

Potporu manifestaciji dali su Grad Rijeke i Turistička zajednica grada Rijeke, a partneri manifestacije su Erste banka, INA, HEP i Porsche Inter Auto.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }