‘Ljubav, beba, blagostanje i sranje’: Promocija knjige Ivane Šešo i Emine Pršić u Rijeci

Ivana Šešo, kao realitetni terapeut svakodnevnim jezikom pojašnjava u knjizi,  a prati ju zanimljiva priča svakodnevnice koju Emina Pršić predstavlja čitateljstvu kroz glavne likove Maju i Mislava, ali i mnoge nimalo nevažne sporedne likove.

Rijeka – Nije tajna  da se  Ivana i Emina rado vraćaju u Rijeku svaki puta kada njihova nova knjiga ugleda svjetlo dana. Ima neka tajna veza između spisateljica i Grada koji teče. Ovoga puta stižu u Gradsku knjižnicu Rijeka, Ogranak Trsat,  kako bi na svoj osebujan i jedinstven način predstavile svoju treću po redu knjigu “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”.

I nije riječ o još jednom roditeljskom priručniku koji nudi upute za rast i razvoj djeteta, nego je naglasak na odnosima koji itekako utječu na atmosferu u kojoj dijete odrasta. Kako uskladiti partnerstvo i roditeljstvo? Kako uskladiti jezik ljubavi i postići balans? Ivana Šešo, kao realitetni terapeut svakodnevnim jezikom pojašnjava u knjizi,  a prati ju zanimljiva priča svakodnevnice koju Emina Pršić predstavlja čitateljstvu kroz glavne likove Maju i Mislava, ali i mnoge nimalo nevažne sporedne likove.

– Jedinstven stil pisanja ove dvije autorice izdvaja iz gomile te se među ispisanim redovima njihovih knjiga zaista svatko barem na tren može prepoznati jer one pišu stranice života. O svakodnevnici u  kojoj svatko od nas živi najbolje što zna. A kada zapne, onda se pojavljuju one. Jedna da vas zagrli i bude utjeha, a druga da vam bude kao lijek. Ova knjiga će vas razumjeti i pružiti olakšanje, najavili su organizatori.

– Ovog petka svratite u  Gradsku  knjižnicu Rijeka, Ogranak Trsat,  u 18:00 sati na predstavljanje knjige “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”  i uvjerite se zašto su već s prvom knjigom “Nedostaje? Ne. Dosta je !” Ivana i Emina osvojile srce publike i bile najprodavanije 2012. godine! Kroz promociju vodit će nas mama – novinarka – blogerica Martina Frka Milotić koja je kroz svoje rečenice i dio knjige, a uskoro je očekuje i izdavanje svoje prve knjige, poručili su organizatori.

Ova knjiga idealno je štivo onima koje je majčinstvo već dotaklo kao i svima koje ta avantura tek očekuje, otkrit ćemo još samo kako nije rijetkost da se knjiga pojavi i u rukama muškaraca jer uz nju puno bolje razumiju svoje partnerice.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!