Marin Miletić posjetio Drenovu: “Nitko se više neće osjećati sam i napušten u našem gradu”

Saborski zastupnik Mosta i kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić u posjeti Drenovi

Rijeka – Na poziv mještana Drenove Marin Miletić je danas proveo veći dio dana na Drenovi. Kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić zajedno sa svojim timom ima u programu kvartovsku autonomiju – velika financijska sredstva koja će spustiti u same kvartove da građani odlučuju prioritete – što žele svake godine urediti u svom kvartu. Tako građani više nisu samo oni koje se zove na birališta nego aktivni sudionici u stvaranju boljeg života u kvartovima.

Miletića su stanovnici Drenove upozorili na pješački prijelaz uz samu osnovnu školu koji nije uređen na pravi način te je djeci, učenicima i ostalim građanima vrlo opasno prelaziti cestu na pješačkom koji se nalazi svega dvadesetak metara po izlazu iz nepreglednog zavoja. Na toj cesti nažalost mnogi vozači se ne pridržavaju propisanih oznaka. Potom su građani Drenove s Miletićem i njegovim kandidatom za zamjenika gradonačelnika dr.sc. Aleksandrom Sašom Milakovićem – prošli bunkere na Drenovi koji imaju turistički kapacitet. Stanovnici su izrazili nelagodu jer se pored bare u dolini okupljaju narkomani što smo se i sami uvjerili – naišli smo na desetak korištenih šprica. Tu su mještani predložili uređenje okoliša, jaču rasvjetu kako bi maknuli one koji nanose štetu i opasni su po mlade i životinje.

Miletićev tim je prošao i bunkere na Velom Vrhu, a tim za sport je napravio izvid stijene koja uz određena ulaganja može biti i sjajno noćno penjalište za Riječane. Razgovaralo se i o uređenju šetnica te ostalim problemima koje treba žurno riješiti u naselju Drenova. Marinu Miletiću je sport važan dio programa te će veliku energiju usmjeriti na amaterski sport i rekreaciju te pomoć djeci, mladim sportašima i roditeljima sportaša. Miletić je građanima rekao da će svatko uvijek moći doći do njega kada postane gradonačelnik i da će se uvijek odazvati pozivu građana da se na licu mjesta uvjeri u određenu problematiku te usmjeri na službe rješavanje istog. “Nitko se više neće osjećati sam i napušten u našem gradu”, rekao je Miletić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!