Marko Boras Mandić: “Dok vrtimo majmune valjda će se stići cijepiti svi ovi prekoredaši”

– U državi koja je po svim ekonomskim pokazateljima na 27. mjestu od 27 država EU, u državi gdje je veći odljev stanovništva samo Covid-19 spriječio, u državi gdje o obrazovanju govore oni koji se cijepe preko reda, e u toj državi 3 majmuna postaju glavna tema

Rijeka – Riječki kafić “Three Monkeys” i njegov vlasnik Tomislav Kovačević posljednjih su dana top tema lokalnih ali nacionalnih medija. U raspravu o Kovačevićevoj objavi kako u njegov kafić nisu dobrodošli članovi HDZ-a i njihovi simpatizeri uključio se i premijer Plenković koji je čin riječkog ugostitelja usporedio s fašizmom. U Kovačevićevu obranu uz gradonačelnika Obersnela stao je i dožupan PGŽ Marko Boras Mandić koji je danas na svom Facebook profilu komentirao cijelu situaciju. Bivši je načelnik županijskog stožera civilne zaštite svoju objavu na Facebooku naslovio “U banana državi samo su nam majmuni falili”. U objavi dalje stoji:

– Priča o 3 majmuna je baš ono što nam je nedostajalo u nestašici neke jače teme iz ‘41. ili ‘42., kad nema vječnih povijesnih dilema onda su i majmuni čisto ok. U državi koja je po svim ekonomskim pokazateljima na 27. mjestu od 27 država EU, u državi gdje je veći odljev stanovništva samo Covid-19 spriječio, u državi gdje o obrazovanju govore oni koji se cijepe preko reda, e u toj državi 3 majmuna postaju glavna tema. O majmunima na pressici, o majmunima na sjednici Vlade, o majmunima na predsjedništvu stranke. Super tema za skretanje pažnje, dok vrtimo majmune valjda će se stići cijepiti svi ovi prekoredaši. Od ebole ili majmunskih boginja naravno. Eto od ustaša i partizana napravili smo jedan ogromni evolucijski korak unazad, popeli se natrag na stablo i eto nas na majmunima. – stoji u objavi Marka Borasa Mandića.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!