Maškarani Platak ove subote uvertira nedjeljnoj Zvončarskoj simfoniji

Posjetitelje će na Platku od 18 sati zabavljati Frula Band, a u večernjim satima zabava se seli u Dom kulture Čavle, gdje u 21 sat započinju maškarani tanci uz band Groovers i besplatan ulaz

Rijeka – U subotu, 8. veljače 2020.g. od 11 sati na Platku će se održavati tradicionalna manifestacija Maškarani Platak, ovoga puta kao pretprogram nedjeljne Zvončarske simfonije susjedstva Čavle Europske prijestolnice kulture.

Sudionici će se na Platku okupljati od 11 sati, a povorka maškara krenut će u 12 sati ispred Malog doma na Platku te završiti ispred Velikog doma, gdje će za sve sudionike biti organizirane animacijske igre, kao što su primjerice: tko će najbrže pojesti kobasice ili najbrže popiti pivu. Nakon završetka, najboljima će se dodijeliti i medalje.

Posjetitelje će na Platku od 18 sati zabavljati Frula Band, a u večernjim satima zabava se seli u Dom kulture Čavle, gdje u 21 sat započinju maškarani tanci uz band Groovers i besplatan ulaz.

U manifestaciji Maškarani Platak sudjeluju Mesopusna kumpanija Grad Grobnik, Jušto oženjeni – Just Married, Škrljevske maškari, Gornji kraj – Crikvenica, Karnevalska grupa Pom-F-Ri, Pikići, Lahko ćemo, Prijatelji/Amici, Grobnički dondolaši te njemački partneri susjedstva Čavle Europske prijestolnice kulture, zvončarska grupa Vorstandschaft des Klausen i Bärbele Verein iz njemačkog Immenstada.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!