Matko Škalamera: Hvala svima na neizmjernoj podršci, dali ste mi snagu, nadu i vjeru!

Matko Škalamera: Hvala svima na neizmjernoj podršci, dali ste mi snagu, nadu i vjeru!

Izvor fotografije: FB HGSS Rijeka

Prvi je to put otkako je u javnosti krenula priča o sukobu oko parkirnog mjesta s Dobrivojem Arsićem da je Škalamera dao svoj komentar.  

Rijeka – Matko Škalamera, zbog čijeg je pritvaranja jučer održan prosvjed pred riječkim istražnim zatvorom koji je okupio više od 2.500 ljudi, danas se oglasio na Facebooku, zahvalivši svima na potpori.

– Dragi prijatelji, poznanici, građani grada Rijeke i svih ostalih gradova u Lijepoj našoj i izvan nje od SRCA VAM HVALA. HVALA vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene. Još jednom vam neizmjerno HVALA, napisao je Škalamera.

Prvi je to put otkako je u javnosti krenula priča o sukobu oko parkirnog mjesta s Dobrivojem Arsićem da je Škalamera dao svoj komentar. Podsjetimo, Škalamera je u pritvoru završio nakon što je otužen da za napad na Arsića i prijetnje, a obje kvalifikacije dodatno su otežane navodom da se radilo o kaznenim djelima motiviranim nacionalnom mržnjom. Nakon što su ispitani svi svjedoci, jučer je pušten iz pritvora, ali tada nije htio davati izjave za medije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }