Međunarodna konferencija ”JUST SPORT – Borba protiv dopinga u rekreativnom okruženju“

Vodeći partner je Riječki sportski savez, uz projektne partnere iz Švedske, Slovenije, Bugarske, Portugala i Italije.

Opatija – Međunarodna konferencija pod nazivom ”JUST SPORT – Borba protiv dopinga u rekreativnom okruženju“ održat će se 5. lipnja u hotelu Royal.

Na konferenciji će se okupiti domaći i strane predstavnici nacionalnih anti-doping agencija iz osam zemalja te javnih institucija iz Hrvatske i Europe, čiji je interes i obaveza sprečavanje dopinga u rekreativnom okruženju. Ovo je u Hrvatskoj prva međunarodna konferencija na temu borbe protiv dopinga u rekreativnom okruženju. JUST SPORT je međunarodni projekt borbe protiv dopinga u rekreativnom okruženju, sufinanciran iz Erasmus+ Sport programa te od strane Vlade Republike Hrvatske. Vodeći partner je Riječki sportski savez, uz projektne partnere iz Švedske, Slovenije, Bugarske, Portugala i Italije. Cilj projekta je podizanje svijesti među rekreativnim sportašima o štetnosti i nekontroliranom konzumiranja steroida, hormona, anabolika, stimulansa, i drugih suplemenata. Mole se sudionici koji su zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji da prijavu izvrše putem mail adrese: konferencija@rss.hr, poručili su organizatori.

Sudjelovanje na konferenciji ne podliježe plaćanju kotizacije, za sve sudionike osigurano je osvježenje i ručak te prigodan poklon, a kompletnu satnicu saznajte na ovom linku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!