ERSTE AD

Meri Mataja iz PK Kantrida osvojila je 5. mjesto u finalu discipline 50 m prsno na Svjetskom kupu u Mađarskoj

-Naša Meri Mataja ostvarila je apsolutni rekord Hrvatske u finalu discipline 50 m prsno na Svjetskom kupu u Mađarskoj. S vremenom 31,13 sekundi osvojila je peto mjesto. Bravo, Meri, objavljeno je na Facebook stranici Plivačkog kluba “Kantrida”

Rijeka – Plivačica Plivačkog kluba “Kantrida” Meri Mataja u sklopu hrvatske plivačke reprezentacije nastupala je na Svjetskom kupu u Budimpešti od 7. do 9. listopada 2021. godine gdje je ostvarila rekord Hrvatske u finalu discipline 50 m prsno. S vremenom 31,13 sekundi osvojila je peto mjesto.

Meri su u Budimpešti čekale zanimljive utrke: 100 mješovito (7.10.), 100 prsno (8.10.) i 50 prsno jučer, 9. listopada kada je ušla u finale, a isti dan navečer ostvarila je apsolutni rekord Hrvatske u finalu discipline 50 metara prsno na Svjetskom kupu u Mađarskoj.

-Naša Meri Mataja ostvarila je apsolutni rekord Hrvatske u finalu discipline 50 m prsno na Svjetskom kupu u Mađarskoj. S vremenom 31,13 sekundi osvojila je peto mjesto. Bravo, Meri, objavljeno je na službenoj Facebook stranici Plivačkog kluba “Kantrida”.

Na fantastičan rezultat plivačice Meri Mataja, emotivno je reagirao trener i glazbenik Sandro Bastijančić:

-Meri Mataja je među svjetskom elitom, cura iz PK Kantrida, hrvatska reprezentativka, vrijedna srednjoškolka. Bravo! Peto mjesto u utrci Svjetskog kupa u Budimpešti! Ponosan i zahvalan što je malo radosti dodijelila i nama. Najveće čestitke Meri Mataja, njenoj obitelji, njenom treneru Daliboru Krebelju, predsjedniku Filipu Gajskom i cijelom Izvršnom odboru Plivačkog kluba Kantrida iz Rijeke i svima koji je pratimo od njene 5. godine. Prekrasno društvo za prekrasne i velike događaje! Hvala svima, činite me vrijednim i ponosnim. Uz vas, jednom glazbeniku je trenerski posao najljepša pjesma, napisao je Sandro Bastijančić, trener i glazbenik.

Foto: Facebook Plivački klub “Kantrida”

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }