Ministar Božinović javno pohvalio odlične rezultate PGŽ u borbi s epidemijom COVID-19 virusa

– Želio bih čestitati Stožeru civilne zaštite PGŽ koji ima odlične rezultate, pogotovo s obzirom na činjenicu da je to bila jedna od županija koja je bila prva na udaru, odnosno širenju korona virusa u RH, rekao je ministar Božinović

Zagreb – Na današnjoj redovnoj press konferenciji Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske izneseni su aktualni podaci o stanju epidemije i broju novozaraženih na području Hrvatske.

– Danas je 57. dan od pojave korone u Hrvatskoj. Imamo 27 novih slučajeva, ukupno 1908. Testirane su ukupno 26274 osobe među kojima njih 664 u protekla 24 sata. To daje postotak od 7,26 pozitivnih među testiranima. Prosječna dob oboljelih je 50,68 godina, imamo 52,8 posto ženskih i 47,2 posto muških zaraženih osoba. Hospitaliziranih je 317, sedam manje u odnosu na jučer, na početku je izvijestio ministar Beroš.

Ministar Božinović je prije pitanja novinara javno pohvalio Stožer civilne zaštite PGŽ:

– Upravo sam se čuo s načelnikom Stožera civilne zaštite PGŽ Borasom Mandićem koji mi je podnio izvješće. Želio bih čestitati Stožeru civilne zaštite PGŽ koji ima odlične rezultate, pogotovo s obzirom na činjenicu da je to bila jedna od županija koja je bila prva na udaru, odnosno širenju korona virusa u RH.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!