Mjesec malih okica i ove godine, tijekom srpnja svake subote organizira događanja za djecu

Događanja će se održavati svaku subotu ujutro, od 9 do 12 sati na Trgu Matije Vlačića Flaciusa, poznatijem kao Čajnom trgu

Rijeka – Portal Avanture malih okica i Samovar bar nakon uspješne prošlogodišnje organizacije događaja pod nazivom Mjesec malih okica nastavljaju svoju malu tradiciju. Mjesec malih okica organizira se za sve okice koje tijekom mjeseca srpnja ostaju na toplom riječkom asfaltu.

-Događanja će se održavati svaku subotu ujutro, od 9 do 12 sati na Trgu Matije Vlačića Flaciusa, poznatijem kao Čajnom trgu, trgu s velikim, šarenim, plavim zidom. Svako subotnje jutro djeca mogu očekivati prvenstveno zabavu, smijeh i igru kroz koje će savladati možda prve plesne korake, naučiti se orijentirati u prirodi, naučiti neku stranu riječ, sudjelovati u kreativnim i likovnim radionicama te saznati nešto i o modi, robotici i kombinatorici, najavljuju organizatori, dodajući kako će radionice izvoditi divni ljudi koji cijelu godinu posvećuju upravo djeci.

Riječ je o aktivnostima koje djeluju na području Rijeke i okolice pa tako možemo izdvojiti Stellaris, plesnu grupu Lorena i Flash dance unit, udrugu Foliot, Natura magica, Art modis, predstavljanje rođendaonice Kids Escape room, strane škole jezika Learn&play te Povijesnog i  pomorskog muzeja Hrvatskog primorja u Rijeci.

-Također moramo istaknuti kako će sve aktivnosti darovati nešto vašoj djeci kroz veliku nagradnu igru pa tako možete osvojiti ulaznice za muzeje, poklon igru u Escape roomu, mnoštvo besplatnih radionica, članarina i mnogo drugih zanimljivih nagrada, napominju organizatori i podjećaju kako, dok djeca uživaju u radionicama roditelji mogu popiti i svoju kavu.

-Pozivamo Vas da nam se pridružite i da zajedno uživamo u ljetu u gradu uz zabavu, glazbu i dječji smijeh!, poručuju iz Avanture malih okica.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }