Mlađi i stariji pioniri Rijeke pobijedili vršnjake Halubjana

Mlađi i stariji pioniri Rijeke pobijedili vršnjake Halubjana

FOTO: nk-rijeka.hr

Mlađim pionirima ovo je bila prva utakmica sezone koju su započeli zaista impresivno. Junaci visoke pobjede od čak 10:0 bili su David Rožajac i Roko Valinčić koji su na ovoj utakmici postigli svaki po tri gola.

Rijeka – Mlađi i stariji pioniri Rijeke ovog su vikenda na igralištu Robert Komen u sklopu Prve lige Nogometnog središta Rijeka igrali protiv momčadi Halubjana.

Mlađim pionirima ovo je bila prva utakmica sezone koju su započeli zaista impresivno. Junaci visoke pobjede od čak 10:0 bili su David Rožajac i Roko Valinčić koji su na ovoj utakmici postigli svaki po tri gola. Osim hat-trick dvojca u listu strijelaca su se još upisali i Niko Šepić te Jakov Bilajac, svaki s po dva pogotka.

Stariji su pioniri Rijeke također zabilježili pobjedu protiv vršnjaka iz Viškova. U susretu drugog kola Prve lige Nogometnog središta Rijeka, igrači Zdravka Šimića savladali su momčad Halubjana rezultatom 5:2. U redovima Rijeke istaknuo se Dino Bradarić s tri postignuta gola od čega su dva postignuta iz jedanaesterca.
Osim Bradarića na listu strijelaca još su se upisali i Berisha, Montan Baraba i Botica.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!