Mladi napadač Rijeke potpisao za ciparskog prvoligaša

Mladi napadač Rijeke potpisao za ciparskog prvoligaša

FOTO: nk-rijeka.hr

Bivši mladi reprezentativac koji je u Rijeku u eri Igora Bišćana stigao iz Lokomotive, prošlu je polusezonu proveo na posudbi u češkom prvoligašu Karvini za čiju momčad nije zabilježio ni jedan nastup

Rijeka – Matko Babić, 22-godišnji napadač Rijeke, novi je igrač ciparskog AEL Limassola. Bivši mladi reprezentativac koji je u Rijeku u eri Igora Bišćana stigao iz Lokomotive, prošlu je polusezonu proveo na posudbi u češkom prvoligašu Karvini za čiju momčad nije zabilježio ni jedan nastup. Obzirom da se Babić očito nije uklopio u igračku križaljku Simona Rožmana, odlučeno je da mladi napadač karijeru nastavi na Cipru, gdje je potpisao petogodišnji ugovor.

Matko Babić je u Rijeku stigao u srpnju 2019. godine, te je do posudbe u Karvinu (veljača 2020. ) u bijelom dresu u četiri nastupa skupio svega 62 minute. Mladi napadač je prije dolaska u Rijeku igrao za Zagreb, Lokomotivu i Rudeš.

Ciparski AEL Limassol inače vodi Dušan Kerkez, bivši bosansko-hercegovački nogometaš koji je od 2005. do 2007. godine igrao za Rijeku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!