“Moda pod zvijezdama” ovog četvrtka na Trgu Matije Vlačića Flaciusa predstavlja kreacije Infinity designa, Manufakture i Crisa Mršića

Na reviji će biti prikazane kolekcije renomiranih modnih dizajnera – Infinity design / Iva Bruketa, Manufaktura / Višnja Huljev, te Cris Mršić

Rijeka – Modna agencija Art Modis u suradnji sa Samovar barom organizira modnu reviju „Moda pod zvijezdama“ u četvrtak, 6. kolovoza s početkom u 20:30. Na reviji će biti prikazane kolekcije renomiranih modnih dizajnera – Infinity design / Iva Bruketa, Manufaktura / Višnja Huljev, te Cris Mršić. Program će oplemeniti plesna skupina Flash dance, te operna pjevačica Nina Ćuk. Događaj je humanitarnog karaktera, te će se skupljati prilozi za Centar za rehabilitaciju Rijeka.

– Infinity design unikatni nakit na modnoj sceni djeluje već četiri godine. Nakit je zbog svoje specifičnosti prepoznatljiv, a naročitu pažnju zauzimaju ogrlice Tramuntana, Aurora, te ništa manje važni rajfovi, naušnice, prsteni. Želja je dizajnerice da se svaka osoba koja nosi nakit osjeća posebnom. A kroz svoj rad dizajnerica nastoji izraziti svu ljubav i pozitivu koja se ulaže u svaki komad nakita. Na reviji će biti prikazana cvjetna kolekcija, za koju se nadamo da će naići na odaziv žena koje žele biti prave infinity dame, stoji u najavi kolekcija koje će se predstaviti na reviji.

– Kolekcija Silwearmoon2020 koja se predstavlja u četvrtak obuhvaća ActiveSilwear kolekciju za dan, kolekciju odjeće za sve aktivnosti koje dnevno moramo obaviti te bez pretjeranog dotjerivanja izgledati moderno, okretno i jedinstveno. ActiveSilwear je visokokvalitetna odjeća s prepoznatljivim dizajnerskim stilom, a bazna ideja je sportska odjeća. U nastavku, kolekcija prerasta u moderan luksuz, odjeću s najvišim proizvodnim vrijednostima, dragocjenim materijalima i sofisticiranim detaljima, stoji u najavi Manufakturine kolekcije.

– Uživam u miru i tišin bodulije. Šnajdera u mojoj obitelji ne manjka, počevši od pradjeda pa na dalje. Kolekcija je nosiva, jednostavna. Prirodni materijali uz dodatak tila i elastena. Dnevno večernja ovisno o obući i modnim dodatcima, svoje je kreacije najvio Cris Mršić.

Udruga za modu i kulturu Art Modis, koja djeluje kao modna agencija koja organizira razna modna i kulturna događanja, te nudi korištenje opremljenog foto studija s uslugom stylinga i make-upa, te svega što je potrebno za modnu, kulturnu i reklamnu djelatnost. Putem tečajeva osposobljava djecu i mlade za rad u modnom svijetu, te ih uključuje u sudjelovanje na modnim revijama i snimanjima. Udrugu vode visoko profesionalne osobe s dugogodišnjim iskustvom. Art Modis djeluje u Rijeci, na adresi Verdijeva 17, a možete ih kontaktirati putem Facebooka, Instagrama, te na mail artmodis@gmail.com i na telefone 0992026765, 0919590112.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!