Moderna američka psihodelija stiže u Palach – Sutra će po prvi puta u Rijeci nastupiti Magic Shoppe

Magic Shoppe će sutra u Palachu predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”

Rijeka – OKC Palach sutra će ugostiti američku hypno reverb rock atrakciju Magic Shoppe. Opus ovog banda kompaktan je spoj shoegazea i mračne i teške psihodelije. Na svoj premijerni nastup u Rijeku dolaze predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”. Društvo im pravi mladi i perspektivni domaći bend Fanaa. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40,00kn dostupne u Dallas music shopu ili preko sustava Entrio, na dan koncerta cijena ulaza iznosi 60,00kn.

Magic Shoppe kompaktan je spoj shoegazea i mračne i teške psihodelije. Diskografski vrlo aktivni, u proteklih osam godina iza sebe imaju tri albuma i četiri EP a, u Rijeku dolaze predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”, izdan prošlog mjeseca od strane Little Cloud Records. Svirački uigrani, štoviše skladna su cjelina, a vrtložne kakofonije, moderne psihoedelije intrigantno prožete zvučnom atmosferom, fuzzom, reverbiziranim harmonijama i instrumentacijom drona dočaravaju njihov nastup. Magic Shoppe čine Josiah Webb (vokal/gitara), Stevie Moonboots (bas), Dave Mulvaney (bubnjevi) i Richie Gibson (ritam gitara).

Fanaa

Mladi i perspektivni riječki bend Fanaa pojačava bostonski Magic Shoppe. Iza sebe imaju album prvijenac “Fonomatik” kojeg su lani predstavili ne samo riječkoj publici nego i šire. Upravo im je nastup na Čuješ?! Festivalu u KSETu donio nagradu snimanje novog singla u studiju. Trenutno stvaraju novi EP kojeg će i predstaviti na koncertu. Za sebe kažu da sviraju indie / psihodelick rock. Na vama je da se u to i sami uvjerite.

Vrata Palacha za sutrašnji se koncert otvaraju u 19 sati. Fanaa sa svirkom kreću u 20 sati, dok je nastup Magic Shoppe-a zakazan za 21 sat.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!