Morčići Rijeke na turniru u Labinu osvojili prvo i drugo mjesto

Morčići Rijeke na turniru u Labinu osvojili prvo i drugo mjesto

FOTO: nk-rijeka.hr

Morčići Rijeke (2011. godište) u finalu su bili bolji od vršnjaka Zameta, dok su bijeli morčići (2010. godište) u svojem finalu izgubili od Donjeg Miholjca

Rijeka – Morčići Rijeke osvojili su prvo i drugo mjesto na Trofeju labinskih rudara održanom proteklog vikenda u Labinu.

HNK Rijeka 2011. godište (U-9) osvojila je prvo mjesto svladavši u finalu Zamet 3:0. Na putu do prvog mjesta Rijeka je svladala Žminj 6:0, Iskru 5:0, Jadran 4:0, te Borac 2:1 i Opatiju 5:2.

HNK Rijeka (2010.) u finalu je zaustavljena od strane Donjeg Miholjca (0:3). Rijeka je na putu do finala pobijedila Jadran iz Poreča 2:1, Jedinstvo 8:1 i Lokomotivu 7:1.

U četvrtfinalu Rijeka je svladala Borac 2:1, dok je u polufinalu bila uspješnija od Dubrave nakon izvođenja kaznenih udaraca 3:2 (0:0).

Momčad Rijeke (2010.) nastupila je u godinu dana starijem godištu.

Ujedno, važno je naglasiti trenutak iz utakmice Rijeka – Jadran. Naime, trener Rijeke (2010.) Stipe Kardum jednim potezom izmamio je pljesak tribina. U trenutku kada je Jadran vodio 1:0, sudac je pokazao na bijelu točku za Rijeku. Trener Rijeke, uvidjevši pogrešku suca, sugerirao je svom mladom igraču da promaši najstrožu kaznu.

Rijeku je pošten pristup nagradio i bijeli su do kraja susreta preokrenuli rezultat slavivši 2:1.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!