Morski Prasac i Kantridersi u humanitarnoj akciji povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu

Cilj akcije koja će početi u 12 sati je skupljanje donacija za nabavku Play Attention uređaja za poticanje razvoja pažnje i koncentracije za osobe s teškoćama u razvoju.

Rijeka – Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu koji se od 2008. godine obilježava svakoga 1. travnja, ove će se nedjelje, 31. ožujka na Morskom Prascu održati humanitarna akcija. Cilj akcije koja će početi u 12 sati je skupljanje donacija za nabavku Play Attention uređaja za poticanje razvoja pažnje i koncentracije za osobe s teškoćama u razvoju. Svaku malu donaciju Morski Prasac će darivati porcijom svojih legendarnih friganih srdelica, konzumiranje kojih će u jedinstvenom ambijentu svojim unikatnim muziciranjem dodatno začiniti Kantridersi.

Ovu humanitarnu akciju organizira Udruga Svjetionik uz podršku udruge Koga briga i beach bara Morski Prasac. Organizatori pozivaju sve ljude željne ugodnog druženja i ukusnog i zdravog obroka da se odazovu akciji i da svi zajedno podignemo svijest o autizmu i pomognemo pri kupnji uređaja koji će poboljšati kvalitetu života velikom broju djece i mladih s teškoćama u razvoju.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }