Na području Kostrene počela naplata parkiranja – Evo gdje možete kupiti pretplatne karte

Parkiranje se u Kostreni naplaćuje se od 7 do 21 sat, izuzev u periodima od 1. do 15. lipnja te od 15. do 30 rujna kada će radno vrijeme parkirališta biti skraćeno i pod naplatom do 19 sati

Kostrena – Obzirom na početak naplate parkiranja od 1. lipnja 2020. g. obavještavamo da se sezonska pretplata može kupiti u službenim prostorijama KD Kostrena na adresi Žuknica 1b, (južni ulaz u Sportsku dvoranu Kostrena), od ponedjeljka do petka u vremenu od 10 do 16 sati te u naplatnoj kućici na parkiralištu “Nova voda” svaki dan (uključujući nedjelje i blagdane) od 8 do 20 sati.

Parkiranje se u Kostreni naplaćuje se od 7 do 21 sat, izuzev u periodima od 1. do 15. lipnja te od 15. do 30 rujna kada će radno vrijeme parkirališta biti skraćeno i pod naplatom do 19 sati.

Parkirne karte mogu se kupiti i na automatima koji izdaju potvrdu o parkiranju, putem usluge m-parking na broj 708101 te putem mobilne aplikacije PayDo koja privatnim i poslovnim korisnicima omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja što je naročito korisno za turiste.

Cjelokupnu obavijest o prodaji sezonskih pretplata zajedno s pogodnostima pogledajte na službenoj stranici KD Kostrena.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!