Na tržište stigla vitaminska krema za lice s potpisom Vivian Jurković – Zaštitna lica linije proizvoda Daniela i Ema Gračan, te Ivana Delač

Kremu i čistač prve su isprobale Daniela Gračan, Ivana Delač i Ema Gračan koje su ujedno i zaštitna lica cijele linije

Rijeka – Koliko ste puta pogriješili u odabiru kreme za lice tražeću upravo onu koja će savršeno odgovarati vašem tipu kože? Koliko ste puta pogriješili prilikom čišćenja lica koje je temelj zdrave, lijepe i njegovane kože odabirući potpuno krive preparate? Tome je napokon došao kraj jer je na tržište stiglo ono što će vašem licu dati dodatni sjaj, a koža će vam biti mekana poput svile.

Ivana Delač

Doktorica Vivian Jurković , dr. med. dent. specijalizirala se za kozmetičku anti-aging medicinu. Dugo kliničko iskustvo na tom području omogućilo joj je da prvo razvije serum, a sada i mekanu, blagu pjenu idealnu za dubinsko čišćenje kože lica, vrata i dekoltea koja učinkovito uklanja nečistoće, masnoću i make-up zadržavajući mekoću i glatkoću kože. OligoMousse kao pjenasti čistač s efektom maglice sadrži oligoelemente odnosno minerale kao što su magnezij, bakar, cink, kalcij, željezo, sumpor, silicij, cink koji reguliraju i potiču kemijske i metaboličke reakcije neophodne za zdravlje kože te morsku vodu koja mineralizira i obnavlja.

No ono što posebno oduševljava je multi vitaminska dnevna i noćna krema koja upotpunjuje dr.Vivian’s anti age liniju preparata idealnih za svaki tip kože.

U razgovoru sa dr.Jurković saznali smo kako je tijekom godina rada u području estetike otkrila da njezini pacijenti često ne znaju kako se pravilno brinuti o koži lica.

Ema Gračan

– Koriste proizvode koji nisu prikladni za njihov tip kože i nastavljaju pronalaziti nove preparate, a da nikad ne dosegnu svoj cilj. Ova multi vitaminska krema hrani, daje elasticitet i ugodna je na koži. Dragocjeni je koncentrat antioksidacijskih tvari u mekanoj emulziji bogatoj vitaminima A,B5, C, E, F i goji bobicama, a njena svojstva djeluju na oštećenja kože izazvanim dnevnim zračenjem UV zraka i slobodnim radikalima, ističe Vivian.

Kremu i čistač prve su isprobale Daniela Gračan, Ivana Delač i Ema Gračan koje su ujedno i zaštitna lica cijele linije pa ovo nije prvi put da su se majka Danijela i kći Ema, obje bivše Kraljice Hrvatske, našle skupa u istoj kampanji.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!