Načelnica Omišlja Mirela Ahmetović predala kandidaturu za predsjednicu SDP-a

Mojom pobjedom 26. rujna prestaje sve ono što se unazad desetak godina događalo u SDP-u, kazala je Ahmetović koja je pojasnila da ona nije kandidatkinja elite, stranačke oligarhije, klijentelizma ili klanova.

Rijeka – Načelnica Omišlja Mirela Ahmetović službeno je danas predala kandidaturu za predsjednicu SDP-a. Unutarstranački izbori u SDP-u održat će se u subotu, 26. rujna, a kandidature su do sada predali Peđa Grbin i Željko Kolar.

Ahmetović je naglasila da je kandidatkinja diskontinuiteta.

– To bi značilo da mojom pobjedom 26. rujna prestaje sve ono što se unazad desetak godina događalo u SDP-u, kazala je Ahmetović koja je pojasnila da ona nije kandidatkinja elite, stranačke oligarhije, klijentelizma ili klanova.

Istaknula je i da ima namjeru uspostaviti široku komunikaciju među članstvom koja je, kaže, izostala proteklih desetak godina te zaustaviti unutarstranačke sukobe. Rekla je da će njen tim, “osim onog koji bude izabran 26. rujna u predsjedništvo i glavni odbor”, biti i svi načelnici, gradonačelnici, župani, članovi SDP-a, kao i svi saborski zastupnici SDP-a, s kojima će, kaže, uspostaviti “argumentiranu i jasnu komunikaciju”.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }