Najavljen ‘Ljetni pljusak – pravo glazbeno osvježenje’ uz Radojku Šverko i Vladimira Babina @ Viškovo

Dobitnica je četiri najviše strukovne nagrade „Porin“, od toga jedan za životno djelo, a svojim nastupima i pobjedama obilježila je festival Melodije Istre i Kvarnera, kao i Splitski festival i Zagrebfest.

Viškovo – Na trgu ispred crkve sv. Mateja, u subotu 4. srpnja u 21 sat nastupit će Radojka Šverko uz pratnju prof. Vladimira Babina.

Radojka Šverko hrvatska je pjevačka diva poznata po raskošnom volumenu i boji glasa. Dobitnica je četiri najviše strukovne nagrade „Porin“, od toga jedan za životno djelo, a svojim nastupima i pobjedama obilježila je festival Melodije Istre i Kvarnera, kao i Splitski festival i Zagrebfest. Zapaženi nastupi na brojnim festivalima u zemlji i inozemstvu i brojna priznanja publike dokaz su njezine veličine i uspješnog rada.

– Pridružite nam se i uživajte u nezaboravnom nastupu ove vrhunske umjetnice. Veselimo se vašem dolasku. Ovim putem vas također ljubazno molimo za pridržavanje potrebnog razmaka i trenutnih mjera HZJZ, napomenuli su organizatori iz Turističke zajednice općine Viškovo.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!