Najavljen rukometni spektakl s humanitarnom notom: I RK Zamet se uključio u akciju pomoći Tomislavu Niklu

Predsjednik Kluba navijača Armada Dejan Božić zahvalio je Rukometnom klubu Zamet na odazivu na donatorsku akciju u kojoj prikupljamo sredstva za liječenje člana Tomislava Nikla.

Rijeka – Rukometni klub Zamet u 14. kolu Paket 24 Premijer lige ove subote s početkom u 19 sati u Centru Zamet dočekuje ekipu Dubrovnika, a a u sklopu utakmice bit će održana i donatorska akcija u suradnji s Klubom navijača Armada. Navijači su pokazali velik interes za subotnju utakmicu, a obzirom da je do danas prodano nekoliko stotina ulaznica, za očekivati je da će ovo biti večer za pamćenje!

– Prvi puta RK Zamet surađuje s KN Armada i to u organizaciji rukometnog spektakla, a sva sredstva od prodaje utakmice namijenjena su za liječenje oca našeg mladog rukometaša. U subotu nam predstoji pravi spektakl, a utakmica će sadržavati mnogo zanimljivih produkcijskih elemenata. Posebno veseli organizirani dolazak Armade pa željno iščekujemo ovu utakmicu. Ono što ćemo dobiti s tribina igrači će zasigurno pretočiti u igru na terenu, kazao je direktor RK Zamet Vedran Babić.

Predsjednik Kluba navijača Armada Dejan Božić zahvalio je Rukometnom klubu Zamet na odazivu na donatorsku akciju u kojoj prikupljamo sredstva za liječenje člana Tomislava Nikla.

– U novijoj povijesti Armada nije pohodila rukometne utakmice Zameta i rijetko smo se zajedno pojavljivali na tribinama, a vjerujem da će naš organizirani dolazak pripomoći da se stvori dobra atmosfera i postigne željeni rezultat. Dan prije utakmice održat će se koncert u Pogonu kulture, na kojem će nastupiti riječki rock bendovi. Ovim putem pozvao bih sve građane da se skupe i budu jedinstveni u ovoj akciji, kazao je Božić.

Team manager zametskih rukometaša Boris Konjuh kazao je kako je imperativ ekipe dobra igra, a „prva odigrana utakmica pokazala je da idemo naprijed i da se dižemo iz kola u kolo“.

– Uskoro očekujemo i povratak igrača koji su bili ozlijeđeni, a s njihovim povratkom povećavamo mogućnost ulaska u Ligu za prvaka. Igrači se zaista trude i predano rade te je zaista dobar osjeća biti u ovoj ekipi. Hrvati su dokazali da imaju zaista veliko srce kad su u pitanju humanitarne akcije; uvjeren sam da će dvorana biti puna navijača, a u takvom okruženju ne sumnjamo u pobjedu, rekao je Konjuh.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti putem sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu te na dan utakmice na ulazu u dvoranu, sat vremena prije početka. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a organizatori pozivaju sve navijače da najkasnije 15 minuta prije početka utakmice budu u dvorani.

– Što se tiče utakmice protiv Poreča, mislim da imamo još puno prostora za napredak u napadu i da trebamo pokazati više. Izgubili smo utakmicu, iako s manjom razlikom nego što smo ih pobijedili na domaćem terenu. Utakmica u subotu nam je jako bitna i nadamo se da ćemo pobijediti pred brojnom publikom koju očekujemo, zaključio je igrač prve ekipe RK Zamet Veron Načinović.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!