Nastavlja se program Riječke zvečke: Nakon Leta 3, ovog četvrtka dolaze The Siids i Nola

Nakon odličnog koncerta benda Let 3 koji je otvorio ovogodišnji program popularnog riječkog ljetnog festivala, 9. kolovoza u park na Donjoj Vežici dolaze The Siids i Nola.

Rijeka – Vežičke ljetne noći: Riječka zvečka vol. 4 nastavlja se u četvrtak dvostrukim nastupom. Nakon odličnog koncerta benda Let 3 koji je otvorio ovogodišnji program popularnog riječkog ljetnog festivala, 9. kolovoza u park na Donjoj Vežici dolaze The Siids i Nola.

Glazbeni duo The SIIDS novo je ime riječke glazbene scene, a čine ga Stanislav Grdaković i Darko Terlević. Iskusne glazbenike publika je imala priliku slušati kao članove benda Morso, a kao novi bend – The SIIDS donose moderni zvuk prožet indie i electro pop/rock elementima. Pjesme su snimljene na engleskom jeziku, a žanrovski pristaju uz Depeche Mode, Editors, Phantogram, Twin Shadow, The Kills, EL VY, The Presets i M83.

Pulska Nola spada među kultna imena domaćeg rocka, a ove godine obilježava 25 godina postojanja. Neki od velikih hitova kao “Dio tebe” ili “Iznad oblaka” neizostavan su dio njihova repertaora koji će sasvim sigurno naći svoje mjesto i na vežičkom koncertu.

Program počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!