ERSTE AD

Nastja Kulović u Gradskoj knjižnici Rijeka predstavlja novu knjigu “Nešto drugo”

“Nešto drugo”, naslov koji će biti u središtu pažnje, je njena druga knjiga, izdana dvije godine nakon naslova “Kud si krenula?

Rijeka – U utorak  12. listopada u  18  sati  u Ogranku Trsat Gradske  knjižnice  Rijeka gostovat  će  Nastja Kulović,  autorica  poznata  po  hrabrom  i  inspirativnom  tematiziranju  života  s  multiplom sklerozom koja ju je obilježila u obiteljskom životu.  Nastja je čitatelje osvojila autentičnom i iskrenom  pričom,  a  u  izravnom  razgovoru  s  autoricom  otkrit  ćete  i  niz  novih  detalja  i razmišljanja.

“Nešto drugo”, naslov koji će biti u središtu pažnje, je njena druga knjiga, izdana dvije godine nakon naslova “Kud si krenula?“. Obje knjige povezuje to što se temelje na istinitim pričama iz Nastjinog života, ali “Kud si krenula?” su romansirani memoari o tome kako je bolest, multipla skleroza koju je upoznala kroz svoju i sestrinu dijagnozu, transformirala njenu obitelj, dok je “Nešto drugo” priča o ljubavi koja se temelji na tragičnoj ljubavnoj priči njenih bake i djeda.

Rezervacije mjesta na susretima su obvezne i primaju se na mail prijave.programi@gkri.hr. Kako sama objašnjava, kod druge knjige htjela je vidjeti može li iz istog izvora, svog života napisati nešto drugo, ne spominjući bolest.

Razgovori o knjigama otvaraju puno tema: o bolesti, sramu, staklenoj djeci, odabiru puta, prihvaćanju, ljubavima, obiteljima, rastancima, gubitcima, krivnju, izdaji, oprostu, vraćanju korijenima. O nekima od njih ćemo razgovarati i u našoj knjižnici sa samom Nastjom.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }