Navijači Rijeke za najbolju polušpicu desetljeća odabrali Franka Andrijaševića

Andrijašević je dosad upisao 50 utakmica i 22 pogotka u dresu Rijeke, te je, zasad, uz Andreja Prskala, jedini aktualni igrač u momčadi Rijeke, koji je izabran u momčad desetljeća

Rijeka – Franko Andrijašević najbolja je polušpica HNK Rijeka u proteklom desetljeću! Izbor Franka Andrijaševića nikog nije previše iznenadio, splitski nogometaš stigao je u Rijeku u kolovozu 2016. godine i sve ostalo je povijest!

Vrlo brzo je izborio svoje mjesto u sastavu Matjaža Keka, a do kraja sezone prometnuo se u jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, nogometaša momčadi Rijeke koja je u sezoni 2016./2017. osvojila dvostruku krunu, prvenstvo i Kup Hrvatske.

Franko je te sezone postigao 16 golova, od čega mnoge ključne na putu prema jednoj od najuspješnijih sezona u povijesti riječkog prvoligaša.

Slika Franka Andrijaševića na rukama navijača Rijeke, koji su ga oduševljeno nosili nakon pobjede protiv Cibalije i potvrde naslova prvaka, jedna je od onih fotografija koja je zauvijek ovjekovječila silinu emocija koja je vladala te povijesne večeri na Rujevici.

Andrijašević je dosad upisao 50 utakmica i 22 pogotka u dresu Rijeke, te je, zasad, uz Andreja Prskala, jedini aktualni igrač u momčadi Rijeke, koji je izabran u momčad desetljeća.

U anketi za najbolju polušpicu desetljeća sudjelovalo je 3723 navijača, a Andrijašević je dobio 67,5 posto glasova.

Franko, čestitamo!

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!