Ne propustite ”Večer uličnih čarobnjaka“ u Novigradu

Centralno mjesto manifestacije je na Velikom trgu, a dio programa odvija se i na drugim lokacijama unutar živopisne povijesne jezgre Novigrada.

Novigrad – Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova u petak 17. kolovoza s početkom u 20:30 sati priprema manifestaciju namijenjenu svim uzrastima, a pogotovo onim najmlađima – Večer uličnih čarobnjaka. Riječ je o posljednjoj u nizu ovoljetnih Večeri uličnih čarobnjaka u Novigradu, pa organizatori brojne ljubitelje ovog zanimljivog i atraktivnog programa pozivaju da nikako ne propuste zadnje ovogodišnje izdanje novigradskih večeri isupnjenih čarolijom i dobrom zabavom za djecu, ali i odrasle.

„Ulični čarobnjaci“ iz Družine Čiribu pulske udruge Čarobnjakov šešir i njihovi gosti svojim street-art atrakcijama razveselit će i razonoditi djecu i odrasle. Oni najmlađi sigurno će se oduševiti onime što im Večer uličnih čarobnjaka donosi, dok će oni nešto stariji ovim putem probuditi zaboravljeno dijete u sebi… Događanje prikazuje suvremeni pristup uličnom kazalištu, oslanjajući se na svjetski trend koji slijedi kombiniranje glazbe, plesa i žongliranja sa zahtjevnim cirkuskim vještinama, kao što su hodanje po žici i konopu, rad s trapezom i svilom, akrobacije i tome slično. Riječ je o žonglerima, hodačima na štulama, klaunovima i drugim cirkuskim umjetnicima.

Centralno mjesto manifestacije je na Velikom trgu, a dio programa odvija se i na drugim lokacijama unutar živopisne povijesne jezgre Novigrada. Program je interaktivnog karaktera, te uključuje i angažman same publike, osobito onih najmlađih, što ga čini dodatno atraktivnim. Za vrijeme trajanja manifestacije, Novigrad postaje mjesto u kojem jednim korakom možete zaroniti u čarobni svijet mašte…

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!