Nedjelja na Platku bila je itekako aktivna, zanimljiva i zabavna

Na ugodnoj temperaturi od 22 stupnja Festival sportske rekreacije je na Platku ponudio “Sportsko – rekreativni program u prirodi” koji se realiziro u suradnji sa KŠR Gorovo.

Rijeka – Festival sportske rekreacije Platak 2020, koji se održava u organizaciji  Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, ovog je vikenda trebao ponuditi događanja u Brodu na Kupi te na Platku, no subotnji je program “Kupom uzvodno” odgođen jer je Kupa pokazala koliko je nepredvidljiva pa je njen vodostaj naglo porastao, a temperatura rijeke se spustila na svega 8 stupnjeva Celzija. Zato je nedjelja na Platku bila itekako aktivna, zanimljiva i zabavna.

Na ugodnoj temperaturi od 22 stupnja Festival je na Platku ponudio “Sportsko – rekreativni program u prirodi” koji se realiziro u suradnji sa KŠR Gorovo. Sve poklonike boravka i aktivnosti u prirodi dočekale su brojne aktivnosti među kojima su najviše sudionika privukli streličarstvo (u suradnji sa SK Ajkule Rijeka) te disc golf kao ultimativni svjetski hit, a brojne poklonike privukle su i druge aktivnosti: gađanje mete, kuglanje, rušenje čunjeva, bacanje kolutova, mini streličarstvo, hokej i mini golf, dok su se u Decathlon zoni prezentirali različiti sportovi.

Kolovoško izdanje Festivala nastavlja se narednog vikenda i to dvostrukim programom u nedjelju 16. kolovoza, kada će se održati odgođeni atraktivni program”Kupom uzvodno” koji se organizira u suradnji sa Udrugom Kupa i to u Gustom Lazu (Brod na Kupi) i koji će ponuditi brojne plivačke discipline, dok će se na Platku, u suradnji sa KŠR Gorovo, održati program “Roditelji i djeca u prirodi – nordijsko hodanje” u kojem će, sa početkom u 11 sati, roditelji i djeca hodati laganom stazom u dužini od sedam km.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!