ERSTE AD

Nicole Milić u reprezentativnoj štafeti dotrčala do petog mjesta u Istanbulu

Nicole Milić u reprezentativnoj štafeti dotrčala do petog mjesta u Istanbulu

FOTO: akkvarner.hr

Nadamo se da je ovo za Nicole tek početak duge i uspješne karijere u seniorskoj reprezentaciji

Istanbul / Rijeka – Nicole Milić, atletičarka Kvarnera osvojila je peto mjesto u štafeti 4×400 kao dio hrvatske reprezentacije na Prvenstvu Balkana u dvorani za seniore i seniorke u Istanbulu. Hrvatska je ženska štafeta ovaj solidan rezultat istrčala u sastavu: Klara Koščak, Nicole Milić, Rahela Leščak i Veronika Drljačić.

Nicole je ovo drugi nastup za reprezentaciju u tjedan dana jer je prošle subote na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Sofiji trčala u utrci na 400 metara, ali i bila dio hrvatske štafete 4×400 metara. Ovo je i prvi njezin nastup za seniorsku reprezentaciju, vjerujemo ne i posljednji, a svakako treba istaknuti da je ona još uvijek mlađa juniorka.

– Bilo je jako lijepo. Ali, zanimljivije je trčati svoju utrku na 400 metara, proživjeti stres koji svaki atletičar proživi prije starta pa onda trčati štafetu s jednom utrkom u nogama. Ovo je bilo seniorsko prvenstvo pa sam zahvalna na prilici koju sam dobila. Još jedno veliko natjecanje i lijepo iskustvo, iz Istanbula je poručila Nicole Milić.

Službeni rezultati natjecanja

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }