Novi ciklus predavanja za poduzetnike ‘Novo normalno – pretvorite prijetnju u priliku za svoje poslovanje’

Općina Kostrena kontinuirano ulaže u stvaranje  povoljnog poslovnog okruženja kako bi osigurala da Kostrena osim dobrog mjesta za život bude i dobro mjesto za poslovanje.

Kostrena – U suradnji sa savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene, Općina Kostrena nastavlja s organizacijom predavanja koja će poduzetnicima pomoći u poslovanju. Novonastala situacija s epidemijom COVID-19, promijenila je životne i poslovne okolnosti i pred poduzetnike stavila sasvim nove izazove s kojima se do sada nisu susreli pa su u skladu s time odabrane i teme predavanja.

U ovom ciklusu predavanja održat će se dvije radionice, od kojih je prva s temom „Novo normalno – pretvorite prijetnju u priliku za svoje poslovanje“,  na rasporedu već 8. listopada u 17 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Predavačica Nataša Golik Klanac, osnivačica i izvršna direktorica poduzeća as2con Alveus iz Rijeke, poduzetnicima će dati alate da analiziraju i sistematiziraju vanjske okolnosti i prijetnje, procijene vlastite snage i slabosti u odnosu na okruženje. Omogućit će im da prepoznaju mogućnosti razvoja poslovnog modela u smjeru koji može osigurati opstanak i rast poslovanja iskorištavanjem novootvorenih tržišnih potencijala.  Uz predavanja, moguće je dogovoriti i individualne konzultacije bilo online ili uživo.

Poduzetnici se mogu prijaviti putem elektronske pošte na adresu martina.zekic@kostrena.hr, na broj telefona 209-071 ili dostavljanjem prijavnog obrasca koji se može preuzeti na mrežnim stranicama Općine Kostrena direktno u Upravni odjel za financije i gospodarstvo. Rok za dostavu prijave je 6. listopada.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!