Novi datum riječke promocije antologije “Riječki novi val”

Novi datum riječke promocije antologije “Riječki novi val”

Foto: Dallas Music Shop

Druženje će se održati u četvrtak, 14. listopada 2021. ispred Dallas Music Shopa u Rijeci (Splitska ulica 2a) s početkom u 18 sati, a ističu da će reizdanj predstaviti urednik Bojan Mušćet te će biti dostupno po promotivnoj cijeni

Rijeka – Riječka promocija ljetos objavljenog, proširenog reizdanja 3CD antologije “Riječki novi val” s 35 izvođača dobila je novi termin, najavljuju iz Dallas Music Shopa.

Druženje će se održati u četvrtak, 14. listopada 2021. ispred Dallas Music Shopa u Rijeci (Splitska ulica 2a) s početkom u 18 sati, a ističu da će reizdanj predstaviti urednik Bojan Mušćet te će biti dostupno po promotivnoj cijeni.

-Reizdanje kultne antologije kojom je zabilježena bogata riječka glazbena scena kraja sedamdesetih i osamdesetih godina mali je doprinos Dallas Recordsa obilježavanju 40. obljetnice novog vala, društvenog i umjetničkog pravca koji je definirao mnoge regionalne glazbene legende, a tijekom godina i njihove nasljednike. Antologija “Riječki novi val” na tri CD-a sadrži 70 snimaka izvođača koji su obilježili riječku scenu u razdoblju od 1977. do 1989. Godine, stoji u najavi Dallasa.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!