Novi režim prometa u naselju Vrh Martinšćice, nova trasa autobusne linije 10

Nova trasa linije 10 prolazit će državnom cestom D8 do kružnog toka kod benzinske stanice te u kružnom toku uz autopraonicu proći ulicom Šodići – Glavani nakon čega nastavlja uobičajenom trasom.

Kostrena – Završeni su radovi na dionici ceste u naselju Vrh Martinšćica, od raskrižja iznad trgovačkog centra Plodine (kbr.69), do raskrižja kod pizzerie Paris (kbr. 86), na kojoj će od sutra 14. rujna biti uspostavljen novi režim jednosmjernog prometa u smjeru Rijeke.

-Po dobivanju suglasnosti nadležne uprave prometne policije u režim jednosmjernog prometa u narednim danima stavit će se i dionica nerazvrstane ceste od kbr. 92 do kbr. 86, po kojoj će se promet odvijati u smjeru Kostrene, a koja prolazi nešto sjevernije od dionice suprotnog smjera, najavljuju iz Općine.

Uspostavom novog prometnog rješenja doći će i do promjene trase autobusne linije 10 iz smjera Rijeke. Nova trasa linije 10 prolazit će državnom cestom D8 do kružnog toka kod benzinske stanice te u kružnom toku uz autopraonicu proći ulicom Šodići – Glavani nakon čega nastavlja uobičajenom trasom.

Linija 10A prometuje redovnom trasom u polasku i povratku. Na postojećoj trasi ukida se autobusno stajalište Vrh Martinšćice kod autosalona Kivela iz pravca Rijeke.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }